Νάντια Μπουλέ: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!


Νάντια Μπουλέ: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Μάθετε τι αποφάσισε το ζευγάρι για τη μικρή του!  

Η Νάντια Μπουλέ βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Hello” μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της και τη σχέση τους ενώ κατόπιν αποκάλυψε και το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κορούλα τους.

Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες.

Στο πως κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα”, ανέφερε μιλώντας για τον αγαπημένο της, Γιώργο Ισαάκ.

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη τους, αποκάλυψε: “Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Σεμέλη-Ρωξάνη και θα τη φωνάζουμε Σεμέλη”.


 

Tags Νάντια Μπουλέ, Γιώργος Ισαάκ, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0712 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4136 s // Total time: 2.4848 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X