Η νέα καμπάνια της Intimissimi σας καλεί να "αγκαλιάσετε" την ομορφιά σας!


Η νέα καμπάνια της Intimissimi σας καλεί να "αγκαλιάσετε" την ομορφιά σας!

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες φοράνε το ίδιο σουτιέν στέλνοντας μήνυμα κομψότητας σε όλα τα μεγέθη.

Η ομορφιά έχει πολλές μορφές και η Intimissimi “αγκαλιάζει” τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας στέλνοντας μήνυμα body positivity στη νέα της καμπάνια, προτείνοντας της κλασικά μοντέλα σουτιέν τώρα με δαντέλα και μέχρι CUP F.

Οι νέες αφίξεις στην Intimissimi για τη νέα σεζόν επιτρέπει στον κάθε σωματότυπο να αναδείξει τον αισθησιασμό του ενώ ταυτόχρονα στοχεύει και στη βιωσιμότητα που κυριαρχεί ως τάση στη μόδα τα τελευταία χρόνια. 

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά και αυτό ακριβώς επιθυμεί η Intimissimi να προβάλει. Η αποδοχή όλων των τύπων σώματος και η ανάγκη των γυναικών να νιώθουν ο εαυτός τους ενισχύει την πρόθεση να ανακαλύψουν όλες τη δύναμη που έχουν μέσα τους. 

Η καμπάνια της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τη διαφορετικότητα, όπου τέσσερις γυναίκες με διαφορετικούς σωματότυπους, που φέρουν τη δική τους προσωπικότητα φοράνε το ίδιο μοντέλο σουτιέν. 

Η πρόσκληση για συνειδητοποίηση των τύπων σώματος συνοδεύεται με την παρουσίαση μια σημαντικής επέκτασης στις συλλογές Intimissimi που τώρα ενσωματώνουν μεγαλύτερη γκάμα μεγεθών καλύπτοντας μέχρι και F cup σε διάφορα μοντέλα σουτιέν. Από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα μοντέλα μέχρι τα πιο νέα, από τα μοντέλα με μπανέλα μέχρι τα πιο μαλακά χωρίς δομή, όλα εγγυώνται το ξεχωριστό συνδυασμό σχεδιασμού, απόδοσης και προσβασιμότητας που χαρακτηρίζει το καθένα από αυτά. 

Το σουτιέν που παρουσιάζεται στην εκστρατεία, το εμβληματικό μοντέλο Elena, είναι V-shaped, push-up σουτιέν με ελαφριά επένδυση, εκπέμποντας κομψότητα, αισθησιασμό και άνεση. 

Η επέκταση της σειράς σε μεγέθη είναι εφικτή χάρη στη χρήση “new lace”, μιας νέας δαντέλας από 100% αποικοδομήσιμο νήμα πολυαμιδίου. Είναι ένα ιδιαίτερα μαλακό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, επομένως κατάλληλο και για μεγαλύτερα cup.

Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το καθιστά ανεπαίσθητο κάτω από οποιοδήποτε είδος ενδύματος. Αισθησιασμός αλλά πάνω απ’ όλα ευελιξία: ένας τέλειος συνδυασμός για την καθημερινή ζωή μιας γυναίκας που θέλει να αισθάνεται θηλυκή και με αυτοπεποίθηση. 

Η δαντέλα “new lace” αποτελεί μέρος του έργου #intimissicares της Intimissimi αφιερωμένο στη συνεχή βελτίωση και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το χώρο της μόδας. Η δαντέλα, στην πραγματικότητα, περιέχει ενα νέο αποικοδομήσιμο πολυαμίδιο που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από την παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο. 

Όλα τα κομμάτια της Intimissimi που περιέχουν νήματα από βιώσιμες ύλες φέρουν την ετικέτα #intimissicares όπου ένας κωδικός QR επιτρέπει στους πελάτες να ανακαλύψουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ύφασμα στον ιστότοπο της Intimissimi.
 

Tags Intimissimi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2993 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3540 s // Total time: 2.6533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X