Ελένη Φουρέιρα: Ξέσπασε σε δάκρυα συγκινημένη στην πρώτη της συναυλία για τον Mad Clip [βίντεο]


Ελένη Φουρέιρα: Ξέσπασε σε δάκρυα συγκινημένη στην πρώτη της συναυλία για τον Mad Clip [βίντεο]

Δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

Απαρηγόρητη εμφανίστηκε χθες στην ημέρα θετικής ενέργειας της "Amita motion", η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον τραγικό χαμό του καλού της φίλου και συνεργάτη Mad Clip, με την συγκίνηση της να ήταν ιδιαίτερη έκδηλη τη στιγμή που ήρθε η ώρα να τραγουδήσει την μεγάλη τους κοινή επιτυχία "Μπορεί".

Η Ελένη Φουρέιρα σε εκείνη τη φάση διέκοψε τη συναυλία της για να μιλήσει για τον γνωστό traper στον οποίο είχε ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες της ένα μικρό αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα σχολίασε τα ακόλουθα, βουρκωμένη: "Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ.Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας". 

 Παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν μπορούσε να τραγουδήσει, τελικά η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να ψελλίσει τους στίχους του τραγουδιού, κλαίγοντας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, κοιτούσε προς τον ουρανό και κάποια στιγμή είπε από το μικρόφωνο της: "Μας ακούς;". Δείτε στο βίντεο πιο κάτω αυτή την τόσο συγκινητική στιγμή:

 

 

Tags Ελένη Φουρέιρα, mad clip, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2201 s (227 Queries.) // Parse time: 0.5299 s // Total time: 2.7500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X