Άννα Βίσση: Μοιράστηκε μαζί μας μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της! [βίντεο]


Άννα Βίσση: Μοιράστηκε μαζί μας μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της! [βίντεο]

Ο 8χρονος Στέλιος Κερασίδης παίζει στο πρώτο πιάνο του Νίκου Καρβέλα κι εκείνος παρακολουθεί μέσω facetime.  

Η Άννα Βίσση θα δώσει συναυλία αύριο το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο και καλεσμένος της θα είναι ο 8χρονος Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος σε πολύ μικρή ηλικία έπαιξε πιάνο σε χώρους όπως το Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου.

Ο μικρός πιανίστας συναντήθηκε με την Άννα Βίσση συνοδεύοντάς την στο πρώτο πιάνο του Νίκου Καρβέλα με το οποίο έκαναν πρόβες στη δεκαετία του ’70 και η ίδια επισημαίνει σε ανάρτησή της πως πρόκειται για μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που βίωσε σε ολόκληρη τη ζωή και την καριέρα της. 

Μάλιστα την πρόβα τους παρακολούθησε μέσω facetime και ο Νίκος Καρβέλας. 

“Mία μέρα που θα θυμάμαι για πάντα…Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime! Από τα πιο ωραία, συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου. “Θα γίνω δρόμος να περάσεις” από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε σχετικό βίντεο από την πρόβα τους. Δείτε το πιο κάτω: 


 

Tags αννα βισση, στελιος κερασιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, κατρακειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7490 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2564 s // Total time: 3.0054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X