Πως επέλεξε η βασιλική οικογένεια να ευχηθεί στον Πρίγκιπα Harry για τα γενέθλιά του;


Πως επέλεξε η βασιλική οικογένεια να ευχηθεί στον Πρίγκιπα Harry για τα γενέθλιά  του;

Ο δούκας του Sussex έκλεισε τα 37!

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα για έχθρα ανάμεσα στο ζευγάρι των Sussexes και στη βασιλική οικογένεια ύστερα από την αποφαση των πρώτων να αφήσουν τη ζωή στο Λονδίνο, μετακομίζοντας στην Αμερική, τα πράγματα είναι καλύτερα απ΄ό, τι οι βρετανικές εφημερίδες θέλουν να παρουσιάζουν. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Harry στις 15 Σεπτεμβρίου είχε τα γενέθλιά του, με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να στέλνουν τις ευχές τους.

Ο δούκας του Sussex έκλεισε τα 37, πλυμμηρισμένος από πολλή αγάπη από την οικογένειά του στην Καλιφόρνια, τη σύζυγό του, Meghan Markle και τα δύο του παιδιά, Archie και Lili, αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη στο Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, πρώτη η βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας σε Twitter και Instagram "χρόνια πολλά" στον εγγονό της, μοιράζοντας μία σειρά από φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Harry.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτό ζήτησαν από την Βασίλισσα και δεν μπορεί να τους το αρνηθεί

Στη συνέχεια, ο επίσημος λογαριασμός της κατοικίας του Clarence, που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, τη δούκισσα της Κορνουάλης, έστειλαν τις ευχές τους στον εορτάζοντα, αναρτώντας φωτογραφίες του ίδιου με τον πατέρα του από την παιδική του ηλικία αλλά και από το παρόν

Τέλος, ο αδερφός του, πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, δεν μπορούσαν να μην ευχηθούν στον δούκα του Sussex, ανεβάζοντας μία και μόνο φωτογραφία του εορτάζοντα, προσθέτοντας σε αυτή το μήνυμά τους. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, hollywood, πρίγκιπας Harry, γενεθλια, διασημοι, ευχες, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4856 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3245 s // Total time: 2.8101 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X