Δώσε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου με το Douleutaras 


Δώσε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου με το Douleutaras 

Διαβάστε αναλυτικά.

Μήπως αισθάνεσαι ότι το σπίτι σου χρειάζεται έναν αέρα ανανέωσης; Ή, ίσως, θέλεις να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, αλλάζοντας ριζικά τον χώρο σου; Αν η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι ναι, τότε χρειάζεται να δημιουργήσεις μια μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού ώστε να αλλάξει εντελώς η ψυχολογία σου. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να ξοδέψεις μια περιουσία για να πετύχεις τον σκοπό σου, αφού μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές χαμηλού κόστους.

Παρακάτω, παρουσιάζονται μερικές πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσεις το σπίτι σου εύκολα και οικονομικά.

1.    Βάλε χρώμα στο σπίτι σου


 
Είναι γεγονός πως τα έντονα χρώματα επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας. Γι’ αυτό, μπορείς να βάψεις το σαλόνι σου σε αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου. Μάλιστα, το πετρόλ είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και μπορεί να απογειώσει την αισθητική του σαλονιού σου. Από την άλλη πλευρά, το πράσινο ή το κυπαρισσί χρώμα σε συνδυασμό με το λευκό, μπορεί να δώσει στον χώρο σου ένα αριστοκρατικό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Φυσικά, αν χρειάζεσαι βοήθεια, οι αξιολογημένοι ελαιοχρωματιστές του Douleutaras μπορούν να σου δώσουν συμβουλές και να σου προτείνουν τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για κάθε χώρο του σπιτιού.

Βρες στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή για το σπίτι σου

2.    Δημιούργησε κατασκευές από ξύλο


 
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού. Έτσι, με τη βοήθεια ενός πελεκάνου μπορείς να κατασκευάσεις μια βιβλιοθήκη ή ανοιχτά ράφια για να ανανεώσεις τον χώρο σου. Τα ράφια, είτε μεμονωμένα, είτε σε μορφή βιβλιοθήκης, είναι ένας τρόπος για να αποθηκεύσεις πολλά αντικείμενα σε ένα δωμάτιο, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Οι αξιολογημένοι πελεκάνοι του Douleutaras, μπορούν να αναλάβουν κάθε είδους κατασκευή από ξύλο, μεταμορφώνοντας το σπίτι σου. 

3.    Γυψοσανίδα: Ένα οικοδομικό υλικό, άπειρες λύσεις


 
Στις μέρες μας, οι γύψινες διακοσμήσεις φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διακόσμηση του σπιτιού. Αρχικά, οι γύψινες κατασκευές ξεκινούν από την οροφή και φτάνουν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα, κατασκευές από γυψοσανίδα μπορεί να συναντήσεις εξωτερικά, ως γυψοσανίδες οροφής, αλλά και ως διαχωριστικά τοιχοποιίας στο εσωτερικό του σπιτιού. Ακόμη, κατασκευές από γυψοσανίδες μπορούν να μετατραπούν, δίχως περιορισμούς στο σχεδιασμό, σε εκπληκτικές βιβλιοθήκες ή και ράφια. 

Βρες στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σου

4.    Άλλαξε το πάτωμα


 
Το κλειδί για να μοιάζει ένας χώρος μεγαλύτερος σε σχέση με την πραγματικότητα, βρίσκεται στο πάτωμα. Όσο περισσότερο πάτωμα φαίνεται μέσα στο σπίτι, τόσο ενισχύεται η εικόνα της ευρυχωρίας. Έτσι, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα χαλιά και τις μοκέτες και να προτιμήσεις την τοποθέτηση ξύλινου ή laminate πατώματος σε ανοιχτές αποχρώσεις, ώστε ο χώρος να δείχνει μεγαλύτερος. Μάλιστα, τα πατώματα αυτά προσφέρουν ζεστασιά στον χώρο και οι γήινοι τόνοι τους χαρίζουν την οικειότητα που θες να νιώθεις.

Δες εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σου.

Tags douleutaras


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0238 s // Total time: 0.0243 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X