Θεραπείες ομορφιάς μετά τις διακοπές!


Θεραπείες ομορφιάς μετά τις διακοπές!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε!

Καθώς οι χρυσές μέρες του καλοκαιριού και των διακοπών πλησιάζουν στο τέλος τους, ξεκινάμε σιγά σιγά να σκεφτόμαστε πως και τι θα κάνουμε για να αναζωογονήσουμε το σώμα και το δέρμα μας που έχουν «ταλαιπωρηθεί» με τον ήλιο και τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να φαίνεται αφυδατωμένο και θαμπό.

Αν και στη χώρα μας το καλοκαίρι δεν τελειώνει ακόμη και οι ψηλές θερμοκρασίες θα συνεχίζουν για αρκετό καιρό, το γεγονός ότι επανήλθαμε στη ρουτίνα μας (σπίτι, δουλειά, σχολείο, ιδιαίτερα, πανεπιστήμιο κ.τ.λ.), μας προβληματίζει πολύ.

Με κάποια έξυπνα βήματα, θα ενισχύσουμε τη φυσική ομορφιά μας και θα τονώσουμε τη ψυχολογία μας, ενώ συγχρόνως θα διατηρήσουμε την ανεβασμένη διάθεση του καλοκαιριού, όπως επίσης και το πολυπόθητο μαύρισμα μας από τον καλοκαιρινό ήλιο για ακόμα λίγο καιρό.

Στην κλινική ANANEOSIS προσφέρουμε θεραπείες ανανέωσης για άνδρες και γυναίκες, σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής, υγείας και ευεξίας. Πρόκειται για μη-επεμβατικές ιατρικές θεραπείες, που αποσκοπούν όχι μόνο στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ψυχολογικής ευεξίας και της σωστής σεξουαλικής λειτουργίας. Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD FIBMS, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής και Γεροντολογίας με σπουδές και πολύχρονη πείρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την ομάδα της, έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της, κλινική ANANEOSIS, που περιλαμβάνει πρωτοποριακές πτυχές της Αισθητικής Ιατρικής σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών.

Επενδύστε στο δέρμα σας - Ο ήλιος του καλοκαιριού επιδεινώνει τις πανάδες και δυσχρωμίες του δέρματος μας. Επίσης αφήνει το δέρμα πιο αφυδατωμένο και χαλαρό κάνοντας το να φαίνεται πιο γερασμένο. Εμπιστευτείτε την γιατρό σας και δώστε στο δέρμα σας αυτό που χρειάζεται για να επαναφέρει την λάμψη του.

Επενδύστε στο σώμα σας - Οι λαιμαργίες και κακές συνήθειες του καλοκαιριού αφήνουν τα σημάδια τους στο σώμα μας με συσσώρευση περιττού λίπους και κυτταρίτιδας και αφυδάτωση λόγω παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Οι σωστές θεραπείες από τους ειδικούς μπορούν να επαναφέρουν το σώμα μας. 

Επενδύστε στην υγεία σας - Οι σπήλοι και ελιές που εμφανίζονται μετά το καλοκαίρι καλό θα ήταν να ελέγχονται για προληπτικούς λόγους. Θρεπτικοί οροί για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μπορούν επίσης να βοηθήσουν γενικότερα τον οργανισμό για να προετοιμαστούμε για το χειμώνα.

Προστατέψτε την ψυχική σας υγεία - Η ψυχική μας υγεία πολλές φορές επηρεάζεται από την εξωτερική μας εμφάνιση. Δώστε σημασία σε εσάς και αγαπήστε ξανά τον εαυτό σας για να βοηθηθείτε και να βρείτε λύση σε αυτά που σας προβληματίζουν. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια από ειδικό, έτσι μη διστάζετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Δρ Κατερίνα Παττίχη στο τηλέφωνο 25347347. www.ananeosis.com.cy / www.drpattichis.com 
 

Tags ANANEOSIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5002 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3117 s // Total time: 2.8119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X