Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Ο Βασίλης μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή για να..."


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Ο Βασίλης μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή για να..."

\"Θέλω να πιστεύω ότι είμαι η βασίλισσα της καρδιάς του\".

Kαλεσμένη στο "Love it" και στην Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε με αφορμή την νέα της εκπομπή  που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ "Κάτι Ξαναψήνεται" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της ζωή, αποκαλύπτοντας πολλά και διάφορα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιορτάζει τον ένα χρόνο σχέσης με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δήλωσε τα ακόλουθα: "Θέλω να πιστεύω ότι είμαι η βασίλισσα της καρδιάς του. Είναι αλήθεια πως δεν με έχετε ξαναδεί έτσι. Το να λειτουργήσω έτσι ήταν αυθόρμητο, δεν το είχα προβλέψει, δεν το είχα σχεδιάσει. Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω κι άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να τα προγραμματίζω, δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ την δική μου οικογένεια. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, αυτές τις αξίες έχω από μικρό παιδί και ο σύντροφός μου έχει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχει μια πολύ δεμένη οικογένεια και χαίρομαι πολύ που έχουμε τον ίδιο κώδικα. Χαίρεται ο ένας μαζί με τον άλλον. Του μίλαγα τόσο πολύ αυτό το διάστημα που μου έλεγε "Να πάρεις μια εκπομπή να ηρεμήσω”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω [11:45]

 

 

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι, συντροφοσ, βασιλησ σταθοκωστόπουλος, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9959 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4449 s // Total time: 2.4407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X