Έτσι γιορτάσαμε την 34η επέτειο γάμου των γονιών μου!


Έτσι γιορτάσαμε την 34η επέτειο γάμου των γονιών μου!

Η έκπληξη στη μαμά μου και το όμορφο lunch που είχαμε οικογενειακώς!

Πόσο όμορφο είναι να βλέπεις δύο αγαπημένους ανθρώπους να πορεύονται στη ζωή για περισσότερο από 30 χρόνια; Να μοιράζονται τα πάντα. Χαρές, λύπες, όμορφες στιγμές, έντονα συναισθήματα. Να στέκονται βράχος ο ένας στον άλλον στις δύσκολες στιγμές και να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο. Να μεγαλώνουν μαζί. Να ονειρεύονται μαζί.

Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να βλέπεις τους γονείς σου να είναι όλα τα πιο πάνω. 34 χρόνια λοιπόν και το γιορτάζουν.  

Την αρχή έκανε ο πατέρας μου καλημερίζοντας τη μαμά με μία ανθοδέσμη από 34 κόκκινα τριαντάφυλλα, όσα είναι και τα χρόνια του έγγαμου βίου. Στη συνέχεια κάναμε έκπληξη στη μαμά πηγαίνοντας την στο αγαπημένο της ξενοδοχείο για μεσημεριανό λέγοντας της ότι θα την πηγαίναμε κάπου αλλού. Η αλήθεια είναι ότι το καταχάρηκε καθώς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα από όλα αυτά.

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, συνωμοτούσα με τον πατέρα μου προσπαθώντας να μην μας ακούσει και το καταλάβει. Δεν της ξεφεύγει τίποτα και δεν μπορείς εύκολα να την ξεγελάσεις.  Έλα που όμως τα καταφέραμε! Σου τη φέραμε μαμά!

Φυσικά και είμασταν όλοι εκεί, θεία – θείος – ξαδέλφη, για να το γιορτάσουμε παρέα. Happy Anniversary mum and dad. Cheers to many more! <3 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, επετειος, Γαμος, γονεις, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.5433 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3904 s // Total time: 1.9337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X