Άννα Βίσση για Καρβέλα: "Ήταν παράνομος ο δεσμός μας, είχαμε και οι δύο σχέση με άλλους"


Άννα Βίσση για Καρβέλα: "Ήταν παράνομος ο δεσμός μας, είχαμε και οι δύο σχέση με άλλους"

Μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό τους και τις άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η Άννα Βίσση στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" το πρωί της Τρίτης, 7 Σεπτεμβρίου.

 Η αγαπημένη Kύπρια τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους, προβαίνοντας σε άγνωστες λεπτομέρειες του παρελθόντος που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε για εκείνους. 

Διαβάστε ακόμα: Βίσση – Καρβέλας: Οικογενειακές διακοπές με την κόρη και τα εγγόνια τους! [εικόνες]

Χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση σημείωσε πως: "Όταν ήρθε στη ζωή μου ο Νίκος Καρβέλας άλλαξαν όλα και πήραν νόημα. Δεν τον ερωτεύτηκα όμως αμέσως, σαν συνθέτη τον ερωτεύτηκα. Τώρα που αναπολώ την πρώτη μας συνάντηση θεωρώ ότι ήταν και για τους δυο μας μια αρχή. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνος μου είπε ότι με ερωτεύτηκε, εμένα μου άρεσε, ενθουσιάστηκα και μετά ενωθήκαμε μαζί[...]Κρύβαμε την αγάπη μας με τον Νίκο, ήταν παράνομος ο δεσμός μας. Είχαμε και οι δύο σχέση με άλλους[...]Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν".

Όσο για τον χώρισμό τους δήλωσε τα ακόλουθα: "Εύκολα είπαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε αλλά χωρίσαμε δύσκολα. Κλάψαμε πολύ, στεναχωρεθήκαμε πολύ, φοβηθήκαμε πολύ, το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός".

Tags διασημοι, αννα βισση, νικος καρβελας, σχεση, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4144 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3345 s // Total time: 2.7489 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X