Ελευθερία κινήσεων υπόσχεται η νέα συλλογή ACTIVE legwear της Calzedonia  


Ελευθερία κινήσεων υπόσχεται η νέα συλλογή ACTIVE legwear της Calzedonia  

Σηματοδοτεί την επιστροφή στην ενεργή καθημερινότητα 

Η νέα συλλογή ACTIVE leggings για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 21 έχει ανανεωθεί από μία σειρά με cool, on-trend σχέδια. Φτιαγμένα με υψηλής-απόδοσης υλικά και άνετα στην εφαρμογή, τα νέα κολάν της συλλογής  ACTIVE  είναι ιδανικά για καθημερινή και ολοήμερη χρήση.

Η άνεση είναι εγγυημένη με φινιρίσματα χωρίς ραφές και χρήση ξεχωριστών ινών που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και εγγυώνται μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Χάρη σε μια νέα εκδοχή με ραφή στη μέση, η πανάλαφρη, απαλή αίσθηση των κολάν παρατείνετε ενώ η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη να κολακεύει κάθε σιλουέτα.

Τα πιο sporty κολάν της σειράς ACTIVE έχουν νέες αντανακλαστικές sporty-glam λεπτομέρειες στα πόδια, street-style logo που ξεχωρίζει και είναι διαθέσιμα σε on-trend χρώματα όπως μαύρο, ροζ και navy blue.

Τα must-have μοντέλα σε μονοχρωμίες παρουσιάζονται με πλέξεις χωρίς ραφές στη μέση και είναι φτιαγμένα από ελαφρύ, άνετο bi-stretch ύφασμα από φινίρισμα με UV50+, εξασφαλίζοντας την προστασία σας.

Συνδυάστε τα με τις νέες κάλτσες της σειράς ACTIVE η οποία περιλαμβάνει basic ζευγάρια με ριμπ πλέξεις, αντιολισθητικές κάλτσες yoga και fashion κάλτσες με on-trend λεπτομέρειες και cool σχέδια.

ACTIVE, άνετη και cool: η νέα συλλογή ACTIVE Legwear της Calzedonia ξεχειλίζει από ενέργεια και ελευθερία κινήσεων.

Μέχρι 19/9 στη συλλογή ACTIVE ισχύει προσφορά 2+1 δωρεάν.

Tags calzedonia,LEGGINGS,κολαν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6101 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6915 s // Total time: 3.3016 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X