Ariana Grande: Λανσάρει το δικό της beauty brand;


Ariana Grande: Λανσάρει το δικό της beauty brand;

Ακόμη μια celebrity που δημιουργεί το δικό της brand και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε όλα τα προϊόντα!

Για αρκετό καιρό αναρωτιόμασταν αν οι φήμες ήταν αληθινές και απ ΄ότι φαίνεται η διάσημη τραγουδίστρια όντως ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς με το όνομα r.e.m.

Μέχρι στιγμής, τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα, αλλά υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι η pop star έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand. Tο r.e.m. Beauty έχει πλέον και το δικό του instagram account με μόνο μια ανάρτηση ενός βίντεο με μια ταμπέλα που γράφει “r.e.m coming soon”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @r.e.m.beauty

 

Η Ariana δεν ακολουθεί ακόμη το νέο αυτό λογαριασμό (γιατί φυσικά, αυτό θα έκανε τα πράγματα πολύ προφανή), η μητέρα της όμως, Joan Grande, τον ακολουθεί. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους 18 λογαριασμούς που ακολουθεί, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις.

Ταυτόχρονα ένα ακόμη hint ότι το νέο αυτό brand είναι της Ariana Grande, είναι το post που ανέβασε ο καλός της φίλος Doug Middlebrook, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία του να ποζάρει δίπλα σε μια τεράστια πινακίδα "r.e.m" στην Times Square της Νέας Υόρκης κάνοντας tag την τραγουδίστρια στην ανάρτηση.

 

Ένα πράγμα που θέλουμε να μάθουμε είναι σε τι ακριβώς θα ειδικεύεται το brand. Η Ariana είναι γνωστή για την signature αλογοουρά της, άρα ίσως να είναι hair extensions;  Ή μήπως μια σειρά με προϊόντα μακιγιάζ; Το όνομα "r.e.m" παραπέμπει επίσης και σε κάτι που θα μπορούσε να μας προσφέρει περιποίηση της επιδερμίδας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η σταρ έχει ήδη μια επιχείρηση αρωμάτων με επτά λανσαρίσματα - συμπεριλαμβανομένου ενός αρώματος που ονομάζεται REM.

Photo credits: instagram @arianagrande

 

 

Tags ARIANA GRANDE, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6019 s (252 Queries.) // Parse time: 0.7109 s // Total time: 3.3128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X