Λούης Πατσαλίδης: Ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards μίλησε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά!


Λούης Πατσαλίδης: Ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards μίλησε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά!

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο... νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Cyprus Eating Awards, επιστρέφουν για 16η χρονιά.   

Στα 16α Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει η Nespresso, 80 υποψήφια εστιατόρια σε 13 κατηγορίες διεκδικούν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού. 

Τη φετινή βραδιά θα απολαύσουμε βραβευμένες γεύσεις, μέσα από ένα πολύ πρωτοποριακό concept. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του θεσμού, η ομάδα του Check In Cyprus για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο το concept των "4 Hands", όπου δύο κορυφαίοι σεφ θα συνδημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα απολαύσουν οι προσκεκλημένοι τη βραδιά της εκδήλωσης.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Nissos Beach House στη Λεμεσό, οι καταξιωμένοι σεφ Νίκος Καραθάνος και Γιάννης Μπαξεβάνης υπόσχονται μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία, πάνω στο κύμα, με άρωμα μεσογειακό. 

Όσο δε για τον παρουσιαστή της βραδιάς, αυτός θα είναι ένας παλιός γνώριμος του θεσμού, μίας και έχει βρεθεί στη σκηνή των Cyprus Eating Awards άλλες δύο φορές!

Οικοδεσπότης της βραδιάς λοιπόν θα είναι για τρίτη φορά ο αγαπημένος παρουσιαστής και stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Check In Cyprus για την πολυαναμενόμενη βραδιά: “Η τρίτη (φορά) ε; Ουαο! Έχουν περάσει όμως αρκετά χρόνια από τη δεύτερη όμως, συνεπώς έχω συσσωρεύσει αρκετά συναισθήματα για να φάω όσο πρέπει!”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λούη Πατσαλίδη στο Check In Cyprus
 

Tags cyprus eating awards, λούης πατσαλίδης, παρουσιαστής, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9915 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3073 s // Total time: 2.2989 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X