Rihanna – A$AP Rocky: Αρραβωνιάστηκαν;


Rihanna – A$AP Rocky: Αρραβωνιάστηκαν;

Oι σκέψεις που γίνονται γύρω από αυτό το ζήτημα.

Η Rihanna και ο αγαπημένος της, A$AP Rocky βλέπουν πολύ σοβαρά αυτό που έχουν μεταξύ τους και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Αν και δεν έχουν ακόμη πει ανοιχτά εάν έχουν μιλήσει ή αν έχουν σκεφτεί τον γάμο, ο στενός τους κύκλος που τους βλέπει μαζί συνέχεια, ελπίζει και πιστεύει ότι ίσως τους δούμε να αρραβωνιάζονται σύντομα.

“Αυτοί οι δύο είναι τόσο τρελά ερωτευμένοι και είναι αλήθεια ότι υπάρχει πολλής θόρυβος μέσα στον κύκλο τους σχετικά με την προετοιμασία ενός αρραβώνα“, ανέφερε πηγή στο Us Weekly. “Ακολουθώντας τις υποδείξεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Rocky, ίσως συμβεί σύντομα αλλά δεν υπάρχει πίεση και αυτό που έχει περισσότερη σημασία για τους δυο τους είναι να συνεχίσουν να χτίζουν αυτό το πραγματικά όμορφο πράγμα που έχουν”.

Διαβάστε ακόμα: Η Rihanna η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια του κόσμου!

Όπως ανέφερε η πηγή, και οι δυο τους έχουν εξομολογηθεί σε φίλους τους ότι αυτό που έχουν μεταξύ τους δεν το έχουν ξαναζήσει με κανέναν στο παρελθόν και βλέπουν ο ένας τον άλλο σαν “συντρόφους ζωής”. “Δεν χρειάζονται ένα κομμάτι χαρτί για να είναι χαρούμενοι, αλλά η Ri είναι πραγματικά ρομαντική και οι φίλοι και η οικογένεια της – η μαμά της ειδικά – θα λάτρευαν να την δουν παντρεμένη”.

Το σίγουρο είναι ότι είναι μαζί και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε να τους θαυμάζουμε και αν κάποια στιγμή σύντομα έχουμε γάμο, εννοείται πως θα χαρούμε ιδιαίτερα.

 

Πηγή: madamefigaro.cy

Tags gossip, showbiz, celebrities, Rihanna, hollywood, διασημοι, asap


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1156 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3512 s // Total time: 2.4668 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X