Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τι έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της [εικόνα]


Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τι έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της [εικόνα]

Το περιστατικό που μας περιέγραψε.

Σε μία πολύ ιδιαίτερη δημόσια εξομολόγηση θέλησε να προχωρήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για κάτι που έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της και σηματοδότησε για εκείνη μία νέα αρχή.

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το Πρωινό, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε από τη Χαλκιδική, όπου απολάμβανε τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Απαθανατίζει τα αγόρια της στις καλοκαιρινές τους διακοπές [εικόνα]

Στον δρόμο του γυρισμού, αποφάσισε να οδηγήσει εκείνη και αυτό είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά στη ζωή της, ενώ σαν βοήθεια είχε τον κουμπάρο της που οδηγούσε στο μπροστά αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στο post που έκανε σχολίασε τα εξής: "7 ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη – μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα. Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου. Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (σ.σ. ο κουμπάρος και νονός του γιου της) και πίσω εγώ τον ακολουθούσα…Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Πηγή:youweekly.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, φαιη σκορδα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0006 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0224 s // Total time: 0.0230 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X