Alex Rodriguez: Πήρε πίσω το πολυτελές αμάξι που είχε χαρίσει στη Jennifer Lopez [εικόνες & βίντεο]


Alex Rodriguez: Πήρε πίσω το πολυτελές αμάξι που είχε χαρίσει στη Jennifer Lopez [εικόνες & βίντεο]

Τα στιγμιότυπα του τότε και του σήμερα.

Ήταν Ιούλιος του 2019 όταν η Jennifer Lopez οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Ο τότε σύντροφός της, Alex Rpdriguez της αγόρασε μια εντυπωσιακή Porsche 911 Carrera GTS κόκκινου χρώματος ως δώρο γενεθλίων. Το πολυτελές αυτοκίνητο φημολογείται πως κόστισε περίπου 133.000 δολάρια και η Lopez έδειχνε πανευτυχής με το δώρο των 50ων γενεθλίων της.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει πιάσει τιμόνι στα χέρια της τα τελευταία 25 χρόνια ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για το νέο της απόκτημα. Η Jennifer Lopez αδυνατούσε να πιστέψει το μέγεθος της έκπληξης, όπως αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: JLo: Το πανάκριβο δώρο που της πρόσφερε ο Ben Affleck για τα γενέθλιά της [εικόνα]

"Ω Θεέ μου, πρέπει να οδηγήσω;", ρώτησε. "Είναι πανέμορφο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό. Δεν είχα ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό", συμπλήρωσε η Lopez.

Tώρα ο ARod πήρε πίσω το πολυτελές αυτοκίνητο και πυροδότησε μια φρενίτιδα σχολίων στο instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελώντας δίπλα στην κόκκινη Porsche που είχε δωρίσει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του, Jennifer Lopez για τα 50α γενέθλιά της το 2019. Δείτε το βίντεο και την εικόνα πιο κάτω:

 

 

 

Πηγή: queengr

Tags gossip, showbiz, celebrities, arod, JLO, δωρο, αυτοκίνητο, porsche, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2252 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2606 s // Total time: 2.4857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X