LA vita e bella…με τον Χρίστο Αρτεμίου στη Μύκονο


LA vita e bella…με τον Χρίστο Αρτεμίου στη Μύκονο

Απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί για πολλούς την επιστροφή στην κανονικότητα…τα ταξίδια επανέρχονται και το Instagram έχει γεμίσει μαγευτικές τοποθεσίες από κοντινούς και μακρινούς προορισμούς! Ο αγαπημένος κομμωτής της Κύπρου Χρίστος Αρτεμίου πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού, αποθέωσε το αγαπημένο του νησί των ανέμων, τη Μύκονο, μέσα από φωτογραφίες και stories που θα άξιζαν σίγουρα μια θέση στον πιο high-end τουριστικό προορισμό του νησιού!

Παρέα με τους αδερφικούς και αγαπημένους του φίλους, τον γνωστό γυμναστή Γιώργο Μαχαλεκκίδης και τη σύζυγο του, ιδιοκτήτρια σχολής χορού Μιχαέλα Κωνσταντίνου Μαχαλεκκίδου, ο Χρίστος Αρτεμίου έχει επισκεφθεί τους πιο hot προορισμούς. Ντυμένος όπως πάντα με στυλ που μας θυμίζει editorial μόδας, ο ταλαντούχος επιχειρηματίας μας ξεναγεί στο πιο διάσημο ελληνικό νησί!

Βραδινές βόλτες στα διάσημα πλακόστρωτα σοκάκια, πρωινές επισκέψεις στα πιο γνωστά ξενοδοχεία και beach bars του νησιού (με ιδιαίτερη προτίμηση για φέτος στο Nammos, στο οποίο τον συνόδευσαν πολλές γνωστές προσωπικότητες από την εγχώρια show biz), εξορμήσεις με το αμάξι από τη μια άκρη του νησιού μέχρι την άλλη, ο Χρίστος ξέρει να απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν επιστρέψει στην Κύπρο και ξεκινήσει εντατικά δουλειά στο Artemiou Hair Designs αλλά και πριν οργανώσει το επόμενο του επιχειρηματικό του βήμα…ανυπομονούμε!

Στο αεροδρόμιο, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και total black outfit.

Με τους αδερφικούς του φίλους, το γνωστό ζευγάρι Μαχαλεκκίδη. Καλοκαιρινά αξεσουάρ, ανοιχτά πουκάμισα και ηλιοκαμένο δέρμα…η απόλυτη τριλογία για διακοπές στη Μύκονο.

Στο πασίγνωστο ξενοδοχεί Cavo Tagoo με την χαρακτηριστική πισίνα με την υπέροχη θέα! Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι πόλος έλξης παγκοσμίου φήμης μοντέλων όπως η Izabel Goulard και διάσημων ποδοσφαιριστών!

Σε γνωστό beach bar απολαμβάνοντας τα υπέροχα νερά του νησιού και το προσεγμένο lifestyle.

To υπέροχο στυλ του Χρίστου έχει γίνει σήμα κατατεθέν αφού θεωρείται ένας από τους πιο κομψούς επιχειρηματίες της Κύπρου. Αέρινα παντελόνια, fashionable trainers και φυσικά αξεσουάρ τα οποία συμπληρώνουν το στυλ του με μοναδικό τρόπο!

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, χρηστος αρτεμιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6552 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4842 s // Total time: 3.1394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X