Γαβριέλλα Ζάρτηλα: Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στο ΣΙΓΜΑ! 


Γαβριέλλα Ζάρτηλα: Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στο ΣΙΓΜΑ! 

Τι μας είπε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του \"Πρωτοσέλιδου\"  

Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα επέστρεψε στα γνώριμα τηλεοπτικά της λημέρια μετά από μερικούς μήνες απουσίας και είναι πανέτοιμη για να βρεθεί και πάλι στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” στο πλευρό του Ανδρέα Δημητρόπουλου. 

Η νεαρή δημοσιογράφος, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, στις 30 Αυγούστου, μίλησε στο Ilovestyle.com. 

Μετά από μία σεζόν που επέλεξες να βρίσκεσαι εκτός τηλεοπτικών δρωμένων, επιστρέφεις ξανά στην τηλεόραση και μάλιστα σε μία εκπομπή που αγαπάς και έχεις εργαστεί στο παρελθόν. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη αλλά όλες οι σκέψεις κατέληγαν στο ότι αγαπώ και περνώ ωραία με αυτή τη δουλειά. Το κάλεσμα του Ανδρέα για την επιστροφή μου στο Πρωτοσέλιδο ήρθε σε μια περίοδο που κι εγώ η ίδια έκανα δεύτερες σκέψεις για την απόφαση μου να αφήσω τη δημοσιογραφία. Έτσι μετά από συζητήσεις κατέληξα πως ήταν το ιδανικό να επιστρέψω στα “παλιά” μου λημέρια. 

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για την τηλεοπτική σου επιστροφή;

Ξέρετε θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι το μέσον για να μεταφέρω την ενημέρωση στο κοινό, όπως κάθε δημοσιογράφος μέσα από εφημερίδες, ραδιόφωνα, διαδίκτυο το πράττει. Απλά το δικό μας μέσο τυγχάνει να έχει περισσότερα φώτα, τίποτα άλλο. Αυτό που αγαπώ και ήταν μέρος της απόφασης μου να επιστρέψω είναι ότι μπορώ να δώσω φωνή σε ανθρώπους που δεν είχαν, να σκύψω πάνω από προβλήματα και να στηρίξω συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η αγάπη που πήρα και παίρνω από τον κόσμο ωστόσο μέσα από τη δουλειά με κάνουν να νιώθω ότι μάλλον κάτι κάνω σωστά. 

Είσαι έτοιμη για το πολύ πρωινό ξύπνημα; 

Το τόσο πρωινό ξύπνημα - 4 το πρωί - είναι βάρβαρο για μερικούς αλλά μπορώ να το διαχειριστώ. Πριν ένα χρόνο τουλάχιστον μπορούσα, για να δούμε… Έχει μια άλλη μαγεία το να ξυπνάς και να βγαίνεις απ’ το σπίτι πριν καν ακόμα βγει ο ήλιος. Είναι όμορφο να λες καλημέρα σε ανθρώπους που βρίσκονται στα σπίτια τους και σε επέλεξαν γι’ αυτή την πρώτη καλημέρα και την ενημέρωση τους. 

Γνωρίζουμε πως η σχέση σου με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο είναι πολύ καλή και ο ίδιος μιλώντας για εσένα, ως συνεργάτη, στο παρελθόν αναφέρθηκε με πολύ εγκωμιαστικά λόγια. Μίλησέ μας λίγο για εκείνον και τη σχέση σας… 

Ο Ανδρέας για μένα δεν είναι απλά ένας συνεργάτης, είναι μέλος της οικογένειας μου. Δεν είναι τα κλασικά κολακευτικά λόγια  που πρέπει να πει κάποιος αλλά η πραγματικότητα μου. Από την ημέρα που γνωριστήκαμε, πριν 7 χρόνια, είναι πάντα παρόν, με υποστηρίζει και με συμβουλεύει, είτε αν πρόκειται για τα επαγγελματικά, είτε για τα προσωπικά. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνώρισα  που αυτό που σου δείχνει αυτό είναι. Με δίδαξε μέσα σ’ αυτά τα χρόνια πως και το τέλος του κόσμου μπορείς να το αντιμετωπίσεις με χαμόγελο. Είμαι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας θα έλεγα, ο Αντρέας από την άλλη ήρεμη δύναμη. Διαφωνούμε, συζητάμε και καταλήγουμε. Δίνει ευκαιρίες και περιμένει να δει πως θα τις χειριστείς, που ακόμα και στα λάθη βρίσκει σωστά για να σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι να προχωρήσεις. Είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου. 

Έχεις ξεκινήσει ήδη να εργάζεσαι και να προετοιμάζεσαι για τη νέα σεζόν. Πως είναι οι πρώτες ημέρες στα γνώριμα εργασιακά σου λημέρια; 

Όσο κι αν σε κάποιους ακουστεί περίεργο, νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ! Όλα είναι τόσο οικεία. Σ’ αυτό το χρόνο που μας πέρασε μπορεί να ήμουν εκτός αλλά με τον Ανδρέα είχαμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και δεν ήταν λίγες οι φορές που συζητούσαμε για την εκπομπή, τη θεματολογία κ.α.  Επέστρεψα στο δεύτερο μου  σπίτι.

Πως διαχειρίστηκες το γεγονός της απουσίας σου, για ένα χρονικό διάστημα, από την ειδησεογραφία, ειδικά σε μία σεζόν που είχε αρκετές προκλήσεις λόγω και της πανδημίας; 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο βλέποντας τα όσα συναίβεναν γύρω μας. Δεν ήταν δυστυχώς μόνο η πανδημία ήταν τόσα πολλά. Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα εγκλωβισμένη. Ωστόσο συζητούσα με τον Ανδρέα αλλά και άλλους συναδέλφους. Το πιο δύσκολο ήταν όταν επικοινωνούσαν μαζί μου πολίτες για να τους δοθεί η ευκαιρία να δημοσιευθεί κάποιο πρόβλημα τους ή ήθελαν κάποια βοήθεια. 

Τι να περιμένουμε από το “Πρωτοσέλιδο” τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Το “Πρωτοσέλιδο”  μπαίνει στην 8η σεζόν με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο στο τιμόνι της εκπομπής. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη σωστή κι αντικειμενική ενημέρωση των τηλεθεατών. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στους δέκτες τους μια ποικιλία θεμάτων πέραν της επικαιρότητας που κατά την γνώμη μας θα έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος. 

Θα σε πάω τώρα στην προσωπική σου ζωή. Γνωρίζουμε ότι είσαι παντρεμένη με τον Γιώργο Μιχαήλ, επίσης δημοσιογράφο. Πως είναι η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που προέρχονται από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο; 

Νομίζω ότι βοηθά στο να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο καλύτερα. Όπως κάθε δουλειά έτσι και η δικιά μας έχει πίεση, άγχος αλλά και το κομμάτι της αβεβαιότητας για το αύριο. Την ίδια στιγμή δεν θεωρώ ότι είναι μόνο θέμα επαγγέλματος γιατί αν μπορείς να καταλαβαίνεις τον άνθρωπο σου από όποιο επαγγελματικό χώρο κι αν προέρχεται θα το κάνεις. Το θέμα είναι να συζητάμε. 

Ποιος είναι ο επαγγελματικός σου στόχος; Μέχρι που θα ήθελε να φτάσει η Γαβριέλλα χτίζοντας μία τηλεοπτική καριέρα; 

Αυτή την ερώτηση η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να την απαντήσω. Ξεκινώντας τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία έλεγα ότι "εγώ τηλεόραση δεν θα κάνω ποτε". Επειδή όμως είναι κανόνας τελικά να μην λες "ποτέ" για τίποτα, αφήνω τη ζωή να μου φέρει το καλύτερο δυνατό. Με δουλειά κι αφοσίωση σ’ αυτό που κάνω αφήνω τα πράγματα να έρθουν κάπως μόνα τους και ήρεμα.

Τέλος, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις μετανιώσει για την απόφασή σου να αποχωρήσεις προκειμένου να δοκιμαστείς σε κάτι διαφορετικό; 

Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα ότι αυτό που είπα στα 18 μου στους γονείς ότι ή θα σπουδάσω δημοσιογράφος ή τίποτα ήταν η πραγματικότητα αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου και δεν ξεθώριασε καθόλου μέσα μου. Συνειδητοποίησα ότι το πιο σημαντικό είναι να περνούν οι μέρες χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι γιατί περνάς καλά.   Για να σου απαντήσω όμως στην ερώτηση δεν μετάνιωσα, μέσα απ’ αυτή την αλλαγή πήρα μαθήματα κι εγώ και ίσως κι άλλοι…

*Η εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 6:45. 
 

Tags γαβριελλα ζαρτηλα, Συνεντευξη, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, εκπομπη, πρεμιέρα, ανδρέας δημητρόπουλος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1826 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2892 s // Total time: 2.4718 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X