Αυτά είναι hairstyles που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο!


Αυτά είναι hairstyles που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο!

Και είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που υιοθετούσες το καλοκαίρι.

Όσο κι αν επιμένουν οι ψηλές θερμοκρασίες, η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο φθινόπωρο, με εμάς να οραματιζόμστε ήδη τα χτενίσματα και τα hair trends που θα κάνουμε από Σεπτέμβρη. 

Κι ενώ τώρα τα messy hair και τα beach waves αποτελούν τον κανόνα στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι όσο low-maintenance απαιτούν οι διακοπές και η χαλαρότητα που τις συνοδεύει, τα χτενίσματα της επόμενης σεζόν προβλέπεται να είναι λίγο πιο προσεγμένα. 

Το ερχόμενο φθινόπωρο λοιπόν θέλουμε τα μαλλιά μας να επανέλθουν στο προσκήνιο, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που μας βρήκε ως επί το πλείστον κλεισμένες στο σπίτι. Αντί για πρόχειρες αλογοουρές και χαλαρά top-knots, επιθυμούμε τα μαλλιά μας να αποκτήσουν μια όλο θηλυκότητα και sexyness κίνηση και όγκο. 

Εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ᾽70, ᾽80 και ᾽90, τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν στα moodboards και στο Instagram feed μας θα φέρουν έναν άερα νοσταλγίας μιας άλλης εποχής, που όμως καλά κρατεί στο σήμερα.  Δες ποια είναι αυτά τα χτενίσματα στη madamefigaro.cy.

Tags beauty, hair, hairstyles, FALL TRENDS, Ομορφια, μαλλιά, ΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, χτενίσματα, κουρέματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9874 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3851 s // Total time: 2.3725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X