Γεωργία Κωνσταντίνου: Μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle.com για το νέο της τηλεοπτικό βήμα! 


Γεωργία Κωνσταντίνου: Μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle.com για το νέο της τηλεοπτικό βήμα! 

Η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ μας παραχώρησε συνέντευξη!  

Η Γεωργία Κωνσταντίνου καλείται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να κρατήσει ένα τηλεοπτικό πόστο αρκετά απαιτητικό, καθώς βρίσκεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα σαββατοκύριακα στο ΣΙΓΜΑ.

Με αφορμή το νέο της βήμα στον χώρο της τηλεόρασης, μας μίλησε για την εμπειρία της αυτή και το νέο επαγγελματικό της στοίχημα. 

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν σε είδαμε να αναλαμβάνεις μαζί με τον Χρήστο Μιχάλαρο μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη, στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι”. Τι θα κρατήσεις από αυτή σου την τηλεοπτική εμπειρία; 

Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η τηλεοπτική ευκαιρία και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω αποκομίσει αρκετά πράγματα. Κλήθηκα, να μεταφέρω στο τηλεοπτικό προσκήνιο όλα τα γεγονότα με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον τηλεθεατή και πιστεύω ότι αυτό έκανα. Προσωπικά, κρατώ τα θετικά στοιχεία κάθε εμπειρίας και προχωρώ, έχοντας για εφόδια όλα όσα έχω μάθει και με αυτά θα συνεχίσω να πορεύομαι στη νέα μου τηλεοπτική πρόκληση.   

Μετά το τέλος της σεζόν αυτής, καλείσαι να αναλάβεις μία ακόμα πρόκληση. Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα σαββατοκύριακα στο ΣΙΓΜΑ. Καταρχάς, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν σου προτάθηκε κάτι τέτοιο;

Χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση, διότι μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΙΓΜΑ" που με εμπιστεύεται, με στηρίζει και πιστεύει σε' μένα, τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται όντως για μια νέα πρόκληση, την οποία αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά. Το Κεντρικό Δελτίο κατά τα Σαββατοκύριακα, απαιτεί από τον παρουσιαστή/ δημοσιογράφο μεράκι και αφοσίωση, για αυτό και θεωρώ ότι -μέσα από αυτό το νέο τηλεοπτικό "μονοπάτι" που καλούμε να ακολουθήσω και να περπατήσω- έχω να κερδίσω πολλά και να μάθω άλλα τόσα. 

Η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι μία αρκετά μεγάλη πρόκληση για έναν δημοσιογράφο – παρουσιαστή. Ήταν μία από τις επιδιώξεις σου; 

Προσωπικά, επιδίωξη για' μένα, είναι η απόκτηση περισσότερης γνώσης και εμπειρίας σε αυτόν τον χώρο, έτσι ώστε να εξελιχθώ πρωτίστως εγώ ως Γεωργία. Η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα μου προσφέρει περεταίρω εμπειρίες στον χώρο και θα μάθω μέχρι πού μπορούν να φθάσουν τα όρια και οι αντοχές μου. Όπως έχω προαναφέρει πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που φέρει. 

Ποιες είναι οι δυσκολίες ενός δελτίου ειδήσεων, που ενδεχομένως να μην γίνονται αντιληπτές από το τηλεοπτικό κοινό; 

Κακά τα ψέματα, σε όποιο πόστο και αν είσαι, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας. Στο "Μεσημέρι και Κάτι" μας έτυχαν και μας συνέβησαν πολλά. Από το να καεί προβολέας, να μην ακούγεται το μικρόφωνο μέχρι και να μας προδίδει η τεχνολογία στις συνδέσεις με τους καλεσμένους. Το ίδιο ισχύει και σε ένα δελτίο ειδήσεων, η φύση του οποίου όμως δεν επιτρέπει αυθορμητισμό, αλλά απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά. Παραδείγματος χάρη , μπορεί να προκύψει μια έκτακτη είδηση και να ανατραπεί όλη η ροή του δελτίου.

Έχεις ξεκινήσει ήδη στα νέα σου τηλεοπτικά καθήκοντα. Πως ήταν η πρώτη φορά; Υπήρχε αγωνία; 

Όντως. Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκα για πρώτη φορά στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου. Δεν θα σου κρύψω ότι προτού αρχίσει το δελτίο με κυρίευσε το άγχος, το οποίο με την έναρξη της παρουσίασης εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.  Πάντα, υπάρχει αυτό το άγχος, όση εμπειρία και αν κουβαλά κανείς. Στο χέρι μας είναι όμως αυτό το άγχος να μετατραπεί σε δημιουργικό. 

Κίνητρό μου, είναι η σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με το τηλεοπτικό κοινό, από την οποία αντλώ δύναμη για να αντιμετωπίσω οτιδήποτε προκύψει στην πορεία.

Σε συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι, λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, μας είχες αναφέρει πως βασική σου επιδίωξη είναι να μείνεις προσηλωμένη στον στόχο σου. Ποιος είναι αυτός; 

Κανένας στόχος δεν είναι απλός αλλά ούτε και άφταστος. Χρειάζεται να ακολουθήσεις μια στρατηγική και να εστιάσεις σε αυτόν. Ο στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι η σφαιρική ενημέρωση του πολίτη και θα επιμένω σε αυτόν, έτσι ώστε να αφήσω το δικό μου στίγμα στα δημοσιογραφικά δρώμενα. Καλή μας τηλεοπτική σεζόν, λοιπόν!


 

Tags γεωργια κωνσταντινου, Συνεντευξη, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, δελτιο ειδησεων, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0318 s // Total time: 0.0376 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X