Έφη Παπαϊωάννου: Εξομολογείται πως έγινε η γνωριμία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη σύνδεση που έχουν!


Έφη Παπαϊωάννου: Εξομολογείται πως έγινε η γνωριμία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη σύνδεση που έχουν!

Η σχεδιάστρια μιλάει για την κουμπάρα της και συγκινεί!  

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έφη Παπαϊωάννου είναι δύο γυναίκες που τις δένει μία βαθιά φιλία που αργότερα εξελίχθηκε και σε κουμπαριά, μιας και η τραγουδίστρια βάφτισε τον γιο της σχεδιάστριας, Κωνσταντίνο.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ελληνικό περιοδικό “OK!” αναφέρθηκε στη γνωριμία με την τραγουδίστρια και πως εξελίχθηκε η σχέση τους με την πάροδο του χρόνου.

Τη Νατάσα τη γνώρισα στη χειρότερη φάση της ζωής μου. H γνωριμία μας συνέπεσε με τον θάνατο του Άντη και ακριβώς επειδή ξεκινήσαμε με τα δύσκολα της έχω τόση αδυναμία. Ήταν ευλογία να βρεθεί στον δρόμο μου αυτή η γυναίκα. Η Νατάσα με έκανε να καταλάβω ότι η ζωή είναι το ίδιο φτιαγμένη, και για τα ωραία και για τα δύσκολα. Με είχε εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή να σχεδιάζω όλα τα ρούχα των εμφανίσεών της που θα είχε εκείνο τον χειμώνα, το 2011, με τη Μαρινέλλα. Μου έδωσε την ευκαιρία και το κίνητρο για δημιουργία. Είναι η μούσα μου. Ως σχεδιάστρια με εμπνέει αυτή η γυναίκα. Είναι σέξι, σικάτη, πληθωρική σε όλα της, εκλεπτυσμένη, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει σοβαρότητα. Είναι πηγή έμπνευσης όχι μόνο ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος για μένα. Με τη Νατάσα ξέρω ότι στα δύσκολα θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα είναι πάντα εκεί. Είναι από τα άτομα που μου δίνουν μόνο θετική ενέργεια. Εκπέμπει φως. Είναι ένας άνθρωπος-στήριγμα, που ξέρει να δίνει απλόχερα αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, επεσήμανε: “Η Νατάσα είναι η οικογένειά μου. Πέρα από όλα τα άλλα, έχουμε την ίδια στάση απέναντι στη ζωή. Ξέρουμε ότι είναι σύντομη και πρέπει να ξεπερνάμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται τα δύσκολα. Να τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και να τα διακωμωδούμε όσο μπορούμε. Ξέρεις, είναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου που μπορεί να νιώσεις καλά από μια λέξη τους. Η Νατάσα συμπεριλαμβάνεται σε αυτά τα άτομα”.
 

Tags έφη παπαιωάννου, νατασα θεοδωριου, διασημοι, Συνεντευξη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2131 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4760 s // Total time: 2.6891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X