Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές!


Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Λιποαναρρόφηση με laser και υπέρηχοι: Δυο μέθοδοι που καταπολεμούν το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα και σου χαρίζουν τη σιλουέτα των ονείρων σου μια ανάσα πριν από τις διακοπές του Αυγούστου. Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, σου εξηγεί περισσότερα. Χάρη σε δυο εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους λιπόλυσης, θα βρεις άμεσα, οριστικά και αναίμακτα – χωρίς νυστέρι – λύση στο πρόβλημά σου!

Τοπικό πάχος: Το πρόβλημα που επιμένει

Δεν υπάρχει μια "μαγική συνταγή" που να μας απαλλάσσει αποτελεσματικά και οριστικά  από το τοπικό πάχος, ακόμα και  αν προσέχουμε την διατροφή μας και εάν ασκούμαστε συστηματικά. Ο λόγος είναι απλός: Γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα. Η σύγχρονη αισθητική ιατρική ωστόσο προτείνει μια αναίμακτη, ανώδυνη και - το σημαντικότερο - οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό: τη λιποαναρρόφηση με Laser. Σε αντίθεση με την χειρουργική λιποαναρρόφηση, η εξελιγμένη Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo, είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία και τις δραστηριότητές σου από την επόμενη κιόλας στιγμή.

Η διαδικασία

Ο γιατρός εισάγει την ειδική  κεφαλή του Laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού - υπό τοπική αναισθησία - και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του Laser λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα. Ταυτόχρονα η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 
Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα. 

Το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, αναίμακτης  λιποαναρρόφησης που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά σου, έχει αναγάγει την laser λιποαναρρόφηση Smartlipo στην αγαπημένη θεραπεία λιπόλυσης που προσφέρει με επιτυχία αυτό που υπόσχεται: ένα καλλίγραμμο σώμα άμεσα, δίχως πόνο και ταλαιπωρία!

Cavitation RF κατά της κυτταρίτιδας

Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος και δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Ο «μεσογειακού τύπου» σωματότυπος ή αλλιώς σωματότυπος «αχλάδι» (στενοί ώμοι και μέση, με το πάχος να επικεντρώνεται στους γοφούς, τους μηρούς και τα πόδια) που είναι αυτός που συναντάται  συχνότερα στη χώρα μας,  ταλαιπωρείται περισσότερο από την κυτταρίτιδα. Το γεγονός ότι τα αίτια της κυτταρίτιδας είναι ποικίλα (ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, κάπνισμα, αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, φυσιολογική γήρανση, πλούσια σε λιπαρά διατροφή, αύξηση του σωματικού λίπους, καθιστική ζωή,  κατακράτηση υγρών) κάνει την αντιμετώπισή της ακόμη πιο απαιτητική. Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει παρά την υιοθέτηση καλών πρακτικών όπως η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική άσκηση.

Η μέθοδος

Η λύση δίνεται με τη μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF, που επιτυγχάνει λιπόλυση με τη μεθόδο της σπηλαίωσης. Χάρη στη δύναμη  των υπερήχων η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει με αποτέλεσμα τo βιολογικό θάνατό τους. Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας θεαματικά την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Με την επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης Cavitation RF ακόμη και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα.  

Extra Info: Σημείωσε ότι τόσο η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo όσο και η θεραπεία Cavitation RF κατά της κυτταρίτιδας, εφαρμόζονται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία όλο τον χρόνο!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 14 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Λεμεσό: 25251040

Λευκωσία: 22257490

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Γλυφάδα: (+30) 210 8980444

Περιστέρι: (+30) 210 5715501

Πειραιά: (+30) 210 4100601

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Λάρισα: (+30) 2410 251351

Αγρίνιο: (+30) 26410 28588

Ιωάννινα: (+30) 26510 21806

Ρόδο: (+30) 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: (+30) 2810 222303

Facebook: Cosmetic Derma Medicine 

Instagram: @cdm.gr / @cdm.cy

Tags cdm, Cosmetic Derma Medicine


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3849 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2728 s // Total time: 3.6576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X