Ψηλοτάκουνα, αυτός ο έρωτας πονάει πολύ!


Ψηλοτάκουνα, αυτός ο έρωτας πονάει πολύ!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε   

Ψηλοτάκουνα, αυτός ο έρωτας! Μας πονάνε, αλλά τα λατρεύουμε. Μας παιδεύουν, αλλά επιμένουμε. Ερωτοχτυπημένες από τη στιγμή που θα τα δούμε στη βιτρίνα, αιωνίως πιστές στην απόλυτη θηλυκότητα που προσφέρουν στις εμφανίσεις μας.

Γιατί, κακά τα ψέματα, την κομψότητα, το sexiness και τη γοητεία που προσφέρουν σε μία γυναικεία εμφάνιση τα ψηλοτάκουνα, δεν την προσφέρει κανένα άλλο ζευγάρι παπούτσια.

Ξέρουμε, όμως, ότι αυτή η σχέση, της γυναίκας με τα τακούνια της, αργά ή γρήγορα φέρνει προβλήματα.

Φλεβίτιδα, κιρσοί, οιδήματα, προβλήματα στους αστραγάλους, στα πέλματα. Προβλήματα που μπορεί να μας κοστίσουν στο μέλλον αυτή την όμορφη σχέση. Ιδίως, αν η συχνότητα με την οποία τα φοράμε είναι καθημερινή.
Το αίσθημα βάρους, πόνου, κούρασης αλλά και τα πρησμένα πόδια με διογκωμένες φλέβες που προεξέχουν από το δέρμα αποτελούν από τα πιο συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του σύγχρονου, δυτικού τρόπου ζωής, εκεί που οι ευκαιρίες για άσκηση και κίνηση είναι περιορισμένες σε βαθμό ηθελημένου κακουργήματος.

Ποια όμως είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας προβληματίσουν;

Τα πόδια, το καλοκαίρι και όχι μόνον, παρουσιάζουν συχνά, εξαιτίας της ζέστης κυρίως, αρκετά προβλήματα, όπως αίσθημα βάρους, οίδημα (πρήξιμο), πόνο, κούραση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχουν κιρσοί και ευρυαγγείες. Το πρόβλημα είναι συνήθως πιο έντονο στις γυναίκες  ιδίως όταν στέκονται όρθιες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συχνά φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Βέβαια, το χειμώνα η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη και τα συμπτώματα δεν είναι τόσο έντονα, αλλά με την πάροδο των ετών το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν παραμεληθεί.

Τι είναι αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν οι γυναίκες προκειμένου να μετριάσουν τον πόνο και ν’ αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα συμπτώματα εκτός από την άσκηση και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής τους;

Είναι σημαντικό να συνδυάσετε την αλλαγή στον τρόπο ζωής σας με μια σωστά επιλεγμένη θεραπεία

Οι κρέμες, οι αλοιφές και οι λοσιόν ενδέχεται να σας ανακουφίσουν, όμως τα αποτελέσματα της τοπικής αγωγής είναι συχνά παροδικά.

Η χρήση φαρμακευτικών αγωγών όπως το daflon 500mg το οποίο περιέχει φυσικά φλαβονοειδή, ουσίες που προέρχονται από τα εσπεριδοειδή έχουν αποδεδειγμένη δράση στην καλή λειτουργία των φλεβών. Ως αποτέλεσμα, το daflon 500mg συμβάλλει στη μείωση του πόνου στα πόδια, του αισθήματος βάρους και κόπωσης καθώς και στην αποφυγή του οιδήματος.

Σε συνδυασμό με την κατάλληλη σωματική άσκηση, το daflon 500mg μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της υγείας των ποδιών όσων αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Ποιος είπε, λοιπόν, πως οι δραστηριότητες του ασθενούς φύλου- ιδίως όταν αυτό φοράει τακούνια- πρέπει να είναι ένα συνεχιζόμενο μαρτύριο, το οποίο, μάλιστα, επιδεινώνεται το καλοκαίρι;

Να θυμάστε: Η ομορφιά των ποδιών σας εξαρτάται από την υγεία των φλεβών σας. 

Για να διατηρήσετε τα πόδια σας όμορφα και υγιή για τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να φροντίζετε από νωρίς τις φλέβες σας λαμβάνοντας εγκαίρως κατάλληλη θεραπεία ιδίως όταν τα συμπτώματα  επιδεινώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού
Ω, μα ελάτε τώρα.

Ποιος δε θέλει να βλέπει μια γυναίκα να χαμογελά;

Οδηγίες Χρήσης Daflon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ‘Η ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ


 

Tags φλεβικη νοσος, ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ, κιρσοί, Βαριά Πόδια, πρησμένα πόδια, Νυχτερινές Κράμπες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4824 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3476 s // Total time: 2.8300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X