Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγήθηκε στη φυλακή για βιασμό και δύο απόπειρες! Σοκαριστικές εξελίξεις


Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγήθηκε στη φυλακή για βιασμό και δύο απόπειρες! Σοκαριστικές εξελίξεις

Όλα όσα αποφάσισαν οι ανακριτικές αρχές

Tην προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη αποφάσισαν οι ανακριτικές αρχές, στις οποίες απολογήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός. Ο ίδιος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και πήρε το δρόμο για τη φυλακή στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις. Η πρώτη εκ των οποίων αφορά σε βιασμό το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Ο κατηγορούμενος στο υπόμνημά του προς τον εισαγγελέα αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος σε σχέση με την υπόθεση βιασμού το 2008 ότι η γυναίκα που τον κατήγγειλε ήταν προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του.

"Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική. Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου» ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα.

Η καταγγέλλουσα στην ίδια υπόθεση φέρεται ότι πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό στο θέατρο προκειμένου να συζητήσουν για ένα ρόλο. Σύμφωνα με την ίδια ο Π. Φιλιππίδης μετά από την συζήτηση που είχαν, φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό.

Όσον αφορά στην απόπειρα βιασμού το 2010 η νεαρή τότε ηθοποιός φέρεται να είχε επισκεφθεί στο θέατρο τον γνωστό ηθοποιό επειδή της είχε αναφέρει ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Ο Π. Φιλιππίδης φέρεται να την οδήγησε στο καμαρίνι του, όπου αποπειράθηκε σύμφωνα με την ίδια να την βιάσει.

Τέλος αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση απόπειρας βιασμού η καταγγέλλουσα σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ότι τον Αύγουστο του 2014 είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια προσπάθησε να τη βιάσει.

Πηγή: www.avgi.gr

Tags πετρος φιλιππιδης,gossip,showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8866 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3210 s // Total time: 3.2076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X