Back to school! Τα παιδιά σας μαθαίνουν αγγλικά με τον πιο fun τρόπο! 


Back to school! Τα παιδιά σας μαθαίνουν αγγλικά με τον πιο fun τρόπο! 

Η Ευρωγνώση προσφέρει μία διασκεδαστική προσέγγιση εκμάθησης!  

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα σχολεία έχει ξεκινήσει και τα παιδιά σας είναι έτοιμα να επιστρέψουν στις διδακτικές αίθουσες μετά από μία ιδιαίτερη σχολική χρονιά ελέω πανδημίας. 

Η Ευρωγνώση προσφέρει στα παιδιά μία πιο fun διάθεση για εκμάθηση αγγλικών από μικρή ηλικία μέσα σε real-life setting περιβάλλον έχοντας μια ολιστική προσέγγιση στην εκμάθηση της γλώσσας.

Η πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της Ευρωγνώση

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μία μαγική διαδρομή μέσα από τις περιπέτειες του Alf, την πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της Ευρωγνώση, όπου διασκέδαση και μάθηση συνδυάζονται αρμονικά υπό το πρίσμα της πιο σύγχρονης μεθοδολογίας.

Οι μαθητές ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες μέσα από μία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έμφαση στην κριτική σκέψη.

Τι είναι η Μέθοδος Learn από την Ευρωγνώση που κάνει την εκμάθηση διαδραστική; 

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται στην Ευρωγνώση με τη Μέθοδο Learn.

Η Μέθοδος Learn με τη χρήση ειδικών εκπαιδευτικών μέσων όπως διαδραστικοί πίνακες, αποσπάσματα βίντεο/DVD, παιχνίδια, tablets και άλλες δραστηριότητες παρακινεί το σπουδαστή να συμμετέχει στη μάθηση. Η Μέθοδος Learn προσφέρει:

•    Μεταφορά της ζωντανής πραγματικότητας στην τάξη.

•    Εμπλουτισμό του μαθήματος με πολιτιστικά στοιχεία.                    

•    Ζωντανή επαφή με τη γλώσσα και την κουλτούρα. 

Δημιουργία σπουδαστών με κριτική σκέψη

Στην Ευρωγνώση, ο σπουδαστής μέσα από αυτονομημένη μάθηση, ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, αλλά και ως μέλος της ομάδας, χτίζει το προφίλ του ως σπουδαστής του 21ου αιώνα με χαρακτηριστικά όπως η αυτονομία στη μάθηση και η ομαδικότητα. 

E-Learning πλατφόρμα για τους σπουδαστές

Ο στόχος είναι οι σπουδαστές να εμπεδώσουν αυτά που μαθαίνουν καθώς και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες διαμέσου μιας ποικιλίας ασκήσεων που δίνουν έμφαση σε γραμματική, λεξιλόγιο καθώς και άλλες δραστηριότητες.

Οι σπουδαστές απλά κάνουν login με τον κωδικό τους, συμπληρώνουν τις ασκήσεις, λαμβάνουν άμεσο feedback και συζητούν τα αποτελέσματα με τους καθηγητές τους.

Καινοτόμα εργαλεία μάθησης

Μοναδική σειρά βιβλίων με τη μέθοδο Τap‘N’Τalk και τον Talkie για τα επίπεδα BLG, KIDS, EJ1, EJ2, EJ3 αποκλειστικά για τους σπουδαστές!  Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει ζωή στις λέξεις και τους διαλόγους που περιέχονται στα βιβλία της Ευρωγνώση!

Οι μικροί σπουδαστές πατούν με το talking pen στις λέξεις και μπορούν με τη βοήθεια του Talkie να αποκτήσουν την τέλεια προφορά! Τα νέα βιβλία Ευρωγνώση ταξιδεύουν τους σπουδαστές στον μαγικό κόσμο της γνώσης μέσω της προσέγγισης CLIL (Content and Language Integrated Learning) που τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου  χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα... κι όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα μοναδικό διαδραστικό app για κινητά και tablets!

Τα πλεονεκτήματα της Ευρωγνώση

•    Ακαδημαϊκή και τεχνολογική υπεροχή

•    Αυστηρά ολιγομελή τμήματα

•    Απόσταση μεταξύ των μαθητών

•    Εταιρική και ατομική ευθύνη

•    Αυστηρή τήρηση μέτρων προστασίας

•    Family Privilege

Η Ευρωγνώση είναι επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge

Ξεκίνα τα Αγγλικά σου στην Ευρωγνώση!


 

Tags αγγλικα, ευρωγνωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8019 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3882 s // Total time: 3.1902 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X