Θρήνος για Ελληνίδα παρουσιάστρια – Πέθανε ο 14χρονος ανιψιός της


Θρήνος για Ελληνίδα παρουσιάστρια – Πέθανε ο 14χρονος ανιψιός της

Η συγκλονιστική τους εικόνα  

Συντετριμμένη είναι η Μάγδα Τσέγκου από τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της. Η δημοσιογράφος και η οικογένειά της βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Χθες, 25 Ιουλίου έγινε η κηδεία του ανιψιού της και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν που απεικονίζεται η Μάγδα με τον αγαπημένο της Άγγελο. Ο 14χρονος ανιψιός της Άγγελος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Μάγδα Τσέγκου στο instagram. Η δημοσιογράφος η οποία είναι ράκος έγραψε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Αποχαιρετάμε το παιδάκι μας, τον Άγγελο μας, τον μονάκριβό μου ανιψιό, την ψυχούλα μας, το παλικάρι μας, σήμερα στις 6 στο Μύτικα στην Εκκλησία των Ταξιαρχών" και έτσι έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Ο 14χρονος Άγγελος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, 24 Ιουλίου, στην Πρέβεζα. Το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η δημοσιογράφος η οποία αδυνατεί να πιστέψει πως "έφυγε" ο Άγγελός της μετά τη κηδεία δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία.

Πηγή: gossip-tv.gr
 

Tags Μάγδα Τσέγκου, πενθος, θανατος, ανιψιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9730 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4075 s // Total time: 2.3805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X