Bulletproof make-up: Πώς να κρατήσεις αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου στην παραλία


Bulletproof make-up: Πώς να κρατήσεις αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου στην παραλία

Συμβουλές για να δημιουργήσεις ένα natural beach make–up look που θα κρατήσει όλη μέρα.  

Το μακιγιάζ της παραλίας δεν είναι απαραίτητο, όμως εάν εφαρμόσεις τα σωστά προϊόντα, μπορείς εύκολα να το δημιουργήσεις σαν μάσκα προστασίας από τον ήλιο που ταυτόχρονα καλύπτει ατέλειες και δίνει λάμψη στο πρόσωπο σου.  Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να έχεις ένα αναλλοίωτο αποτέλεσμα.

Αντηλιακή προστασία

Το αντηλιακό σε προστατεύει ολόχρονα από τις ακτίνες του ήλιου γι’αυτό και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινότητα σου. Για την παραλία μπορείς να επιλέξεις ένα  αντηλιακό με χρώμα αντί για foundation. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεις την επιδερμίδα σου με SPF και χαρίζεις ομοιόμορφο τόνο στο πρόσωπο σου. Παράλληλα, όσο βρίσκεσαι στην παραλία δεν θα νιώθεις βαριά την επιδερμίδα εφόσον το αντηλιακό έχει ανάλαφρη σύσταση και δεν χρειάζεται να κοιτάζεσαι συνεχώς στο καθρεφτάκι για να ανανεώνεις το μακιγιάζ.

Setting Spray

Τα Setting Spray λειτουργούν σαν λακ για το πρόσωπο οπότε είναι σίγουρα ένα προϊόν που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα θαλάσσης εάν πρόκειται να φοράς μακιγιάζ. Συνήθως το ψεκάζουμε στο τέλος του μακιγιάζ για κλειδώσουμε το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, πριν βγεις στην παραλία καλύτερα ψέκαζε λίγη ποσότητα το στο πρόσωπο αμέσως μετά από κάθε προϊόν που εφαρμόζεις.

Lip Balm

Αντί για κάποιο κραγιόν που ίσως λιώσει μέσα στη ζέστη καθώς εσύ απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου, καλύτερα επέλεξε ένα lip balm. Τα βάλσαμα χειλιών περιέχουν βιταμίνες, κρατούν για ώρες ενυδατωμένα τα χείλη και έχουν ανάλαφρη αίσθηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα και αν θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στα χείλη.

Mascara

Αντί για οποιαδήποτε σκιά ή eyeliner που πιθανόν να αλλοιωθούν μέσα στην ζέστη και στην υγρασία, επέλεξε μια waterproof μάσκαρα για το το μακιγιάζ σου. Η μάσκαρα από μόνη της μπορεί να διαμορφώσει όλο το μακιγιάζ και να τονίσει το βλέμμα. Εάν θέλεις κάτι πιο απλό μπορείς να επιλέξεις διάφανη μάσκαρα που θα χτενίσει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες σου και θα τις κάνει να φαίνονται ακόμη πιο όμορφες με πιο φυσικό τρόπο.

Της Άντριας Αρχοντίδου 

Πηγή: madamefigaro.cy
 

Tags Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0614 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3479 s // Total time: 2.4093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X