Τι φόρεσαν οι επώνυμες καλεσμένες στον γάμο της Ανδρεάνας Φραγκούδη!


Τι φόρεσαν οι επώνυμες καλεσμένες στον γάμο της Ανδρεάνας Φραγκούδη!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν!  

Ο Πάνος Δημητριάδης και η Ανδρεάνα Φραγκούδη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Τετάρτη, 21 Ιουλίου στην Πάρο. 

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικές εικόνες & βίντεο! Το γαμήλιο πάρτι Φραγκούδη – Δημητριάδη με πυροτεχνήματα και εντυπωσιακό χορό!

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Εμείς εντοπίσαμε τις επώνυμες κυρίες που έδωσαν το παρών τους και ταξίδεψαν στο νησί αποκλειστικά για τον γάμο και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τι επέλεξαν να φορέσουν.

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη 

Η εγκυμονούσα κουμπάρα του ζευγαριού και ξαδέρφη της νύφης, επέλεξε μία mesh δημιουργία δικής της έμπνευσης στο χρώμα της άμμου με σέξι σκίσιμο στο πλάι του ποδιού συνδυάζοντάς το με ελάχιστα χρυσά κοσμήματα στο χέρι. 

Κάλια Ελευθερίου 

Η Κάλια Ελευθερίου επέλεξε ένα colourful midi φόρεμα NatarGeorgiou σε χαρακτηριστική γραμμή του brand συνδυάζοντάς το με πορτοκαλί πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ. 

Τάνια Γεραλή 

Η Τάνια Γεραλή φόρεσε ένα πετρόλ μάξι κιμονό με έντονο ντεκολτέ και άνοιγμα και puff sleeves στο τελείωμα. Το συνδύασε με Valentino ζώνη σε μαύρο και χρυσό και μαύρα lace-up πέδιλα. 
 

Tags τανια γεραλη, καλια ελευθεριου, θελξια βαλερια φραγκουδη, Γαμος, ανδρεανα γραφκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4583 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3591 s // Total time: 2.8174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X