Ανδρεάνα Φραγκούδη – Πάνος Δημητριάδης: Το love story του ζευγαριού που παντρεύεται σήμερα!


Ανδρεάνα Φραγκούδη – Πάνος Δημητριάδης: Το love story του ζευγαριού που παντρεύεται σήμερα!

Εντός της ημέρας θα είναι ανδρόγυνο!   

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σήμερα στην Πάρο η Ανδρεάνα Φραγκούδη και ο Πάνος Δημητριάδης, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους που μετράει πάνω από μία δεκαετία. 

Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιείτο το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο, η πανδημία ανέβαλε τα σχέδια τους κι έτσι η ημερομηνία του γάμου τους μεταφέρθηκε για ένα χρόνο αργότερα. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε βραδινή τους έξοδο ενώ η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει. 

Η πρόταση γάμου από τον Πάνο στην Ανδρεάνα έγινε πριν από τρία χρόνια στο κέντρο της Αθήνα, όπου εκείνη βρισκόταν για διακοπές με τις φίλες της και καθώς διέσχιζε την Ερμού εμφανίστηκε ο αγαπημένος της με μία μπάντα, γονάτισε και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. 

Η Ανδρεάνα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο περιοδικό “Beautiful People” είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: “Στον Πάνο αγάπησα την καλοσύνη που έχει για όλο τον κόσμο. Μπορεί να βοηθήσει ακόμη και τον πιο άγνωστο. Ακόμη, τον αυθορμητισμό του, το χιούμορ του, αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη που έχει για μένα”. 

Οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media “στάζουν” έρωτα με εκείνον να την αποκαλεί χαριτολογώντας “χιονάτη” κι εκείνη το “πορτοκάλι” της, λέξεις που για εκείνους έχουν το δικό τους νόημα. 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στο ζευγάρι η ώρα η καλή! 
 

Tags ανδρεανα φραγκουδη, πανος δημητριαδης, Γαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0298 s // Total time: 0.0303 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X