Σοφία Καρβέλα: Βρήκαμε το jumpsuit που φόρεσε και που θα λατρέψεις


Σοφία Καρβέλα: Βρήκαμε το jumpsuit που φόρεσε και που θα λατρέψεις

Διατίθεται προς πώληση από το fashion brand της. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σοφία Καρβέλα έχει υπέροχο στυλ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας που μας δίνουν inspo μέσα από τα effortless looks της. 

Άλλωστε, η μόδα είναι και η δουλειά της αφού εργάζεται εδώ και χρόνια ως στυλίστρια για διάσημα brands στη Νέα Υόρκη. Πριν από μερικούς μήνες, λάνσαρε και το δικό της brand, την επωνυμία Wknd Nation μαζί με τη συνέταιρό της Phuong Ireland, που διαθέτει μια σειρά με casual ρούχα φτιαγμένη για το σπίτι, την δουλειά και τις εξόδους και στοχεύει στο να αναβαθμίσει το athleisure look.

Με tagline “Comfort Gone Stylish” και το hashtag #homeworksocial, το fashion brand προτείνει στυλάτα καθημερινά σύνολα με γνώμονα την άνεση.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Σοφία φοράει μια ολόσωμη φόρμα σε λευκή απόχρωση με μαύρη λεπτομέρεια στον γιακά και δείχνει πολύ stylish. Στη περιγραφή της φωτογραφίας αναφέρει προς πρόκειται για ένα άνετο, μαλακό, ευκολοφόρετο και cool jumpsuit που δεν τσαλακώνεται εύκολα. Δηλαδή, ότι ακριβώς χρειάζεται μια πολυάσχολη γυναίκα που αναζητά την άνεση αλλά πάντα με στυλ και που δεν έχει άπλετο χρόνο για σιδέρωμα. 

Φόρεσε το όπως και η Σοφία, και συνδύασε το με flat minimal strappy σανδάλια  σε μαύρη απόχρωση ή με μαύρα flat slides για το απόλυτο summer chic look. 

Μπορείς να βρεις το jumpsuit εδώ.

Photo credits: Instagram @thesofiakarvela


 

Tags σοφια καρβελα, μόδα, fashion, διασημοι, Wknd Nation


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1600 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2090 s // Total time: 2.3690 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X