Ρούσσος – Τούρζα: Οι δίδυμες κόρες τους έχουν γενέθλια και είδαμε το πιο powerful στιγμιότυπο κατά τον θηλασμό!


Ρούσσος – Τούρζα: Οι δίδυμες κόρες τους έχουν γενέθλια και είδαμε το πιο powerful στιγμιότυπο κατά τον θηλασμό!

Η εικόνα που μοιράστηκε η σύζυγος του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού.   

Τα τέταρτα γενέθλιά τους γιορτάζουν σήμερα, 14 Ιουλίου οι δίδυμες κόρες του Γιώργου Ρούσσου και της Νατάσας Τούρζα, Ραφαέλλα και Ζωή.

Η σύζυγος του ραδιοφωνικού παραγωγού μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη βρεφική ηλικία των κοριτσιών της, όπου τις θηλάζει και τα λόγια της συγκινούν.

“4 χρόνια από την ομορφότερη ημέρα της ζωής μου! Τον ερχομό των κοριτσιών μου που φάνταζε σαν όνειρο μετά από τόσες προσπάθειες, αποτυχίες και δυσκολίες. 4 χρόνια μάνα, 4 χρόνια γονείς να μας διδάσκουν καθημερινά τα παιδιά μας τα σπουδαιότερα και πιο ουσιώδη μαθήματα ζωής με επίκεντρο την αγάπη. Να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, να δίνουμε αξία στο χρόνο, στις στιγμές, στη φροντίδα, στα δικαιώματα, στο σεβασμό, στην εξέλιξη, στην έκφραση, στην αλήθεια, στο ευχαριστώ, στη συγγνώμη και στην ενσυναίσθηση.

Ευχή μου η ζωή όλων των παιδιών να είναι γεμάτη χρώματα χαράς και υγείας σαν ένα ουράνιο τόξο και ΤΙΠΟΤΑ να μην το κάνει γκρίζο. Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά και οφείλουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Η καθαρότητα του  φωτός της αθωότητας στα μάτια τους πρέπει να λάμπει και να μην αφήνουμε ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ να τα σκοτεινιάσει. Στην προσπάθεια να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας και ότι αρρωστημένο βρίσκεται σε αυτόν να εξαφανιστεί! Χαρούμενα γενέθλια δίδυμα μουτράκια μου! Σας ευχαριστώ για όλα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Τούρζα. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@natty_tourza)

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται “Χρόνια Πολλά” στα δίδυμα κοριτσάκια!
 

Tags γιώργος ρούσσος, νατάσα τουρζα, διασημοι, διδυμες, γενεθλια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9669 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2317 s // Total time: 3.1985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X