Η Αντωνία Χαραλάμπους εξομολογείται για πρώτη φορά πως αντιλήφθηκε η ίδια ότι περιμένει παιδί! 


Η Αντωνία Χαραλάμπους εξομολογείται για πρώτη φορά πως αντιλήφθηκε η ίδια ότι περιμένει παιδί! 

Τι έκανε μόλις διαπίστωσε την εγκυμοσύνη;   

Μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός, Αντωνία Χαραλάμπους καθώς βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, εν αναμονή του γιου τους.

Διαβάστε ακόμα: Αντωνία Χαραλάμπους: Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον αδερφό της να ξαπλώνει στη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Ζώης Αυγουστή “Mum’s for Life”, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το πώς και πότε αντιλήφθηκε η ίδια την εγκυμοσύνη. 

“Το κατάλαβα σχετικά νωρίς, στον δεύτερο μήνα. Πολλές φορές με προειδοποιεί το σώμα μου για αρκετά πράγματα, οπότε με το που άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις περίεργες και ήξερα ότι δεν είχε να κάνει με την αδιαθεσία, θορυβήθηκα. Ήμασταν σε διακοπές και σκεφτόμουν “να κάνω το τεστ, να μην το κάνω; Να χαλάσω τις διακοπές, να μην τις χαλάσω;” Τελικά δεν άντεξα, το έκανα και είχα δίκιο. Εγώ το είχα καταλάβει νωρίτερα, μετά το έμαθε και ο σύντροφός μου”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το MyLife: 

 


 

 

Tags αντωνια χαραλαμπους, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2721 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4035 s // Total time: 2.6757 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X