Σε καραντίνα η Kate Middleton μετά την επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού


Σε καραντίνα η Kate Middleton μετά την επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Αναστάτωση στο παλάτι!

Η Kate Middleton, θα περάσει καραντίνα στο σπίτι της, αφού μετά από πολλές δημόσιες εμφανίσεις στα αθλητικά γεγονότα του "Euro" και του "Wimbledon", ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες, η Δούκισσα του Cambridge, ήρθε σε επαφή με κάποιον που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το Παλάτι.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε σε δήλωσε στο E! News: "Η υψηλότατη δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα, όμως ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της".

Η 39χρονη Kate έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και είχε μοιραστεί φωτογραφίες από το στιγμιότυπο στα social media.Της έγινε γνωστό πως έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα την Παρασκευή 2 Ιουλίου και έκτοτε μπήκε σε καραντίνα.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Δείτε την στο κέντρο του Λονδίνου μαζί με τα παιδιά της

Η Δούκισσα του Cambridge, είχε παραστεί σε αγώνα τένις στο Wimbledon την ίδια μέρα και είχε συνομιλήσει με τον πρώην παίκτη του τένις Tim Henman και με τον Ian Hewitt τον διευθυντή του All England Lawn Tennis Club. Η Kate τηρούσε τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και φορούσε μάσκα όπου ήταν υποχρεωτικό.

Την προηγούμενη ημέρα την 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana, στα οποία αν και ήταν εκεί ο William και ο Harry, η Kate δεν ήταν εκεί.

Λίγες ημέρες πριν είχε παραστεί και στον αγώνα για το Euro 2020 μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας.

Το Παλάτι δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πώς και το πότε εκτέθηκε στον κορωνοϊό η πριγκίπισσα.

Η πριγκίπισσα, κάνει τεστ για κορονοϊό πριν από κάθε δημόσια εμφάνισή της και δύο φορές κάθε εβδομάδα όπως κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Πηγή: glance.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Kate Middleton, καραντινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5032 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3539 s // Total time: 2.8571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X