Britney Spears: Με δικαστική απόφαση, παραμένει στα χέρια του πατέρα της η κηδεμονία της [βίντεο]


Britney Spears: Με δικαστική απόφαση, παραμένει στα χέρια του πατέρα της η κηδεμονία της [βίντεο]

Θα εξακολουθεί να ελέγχει κάθε σημαντική απόφασή της.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως η Britney Spears θα συνεχίζει να βρίσκεται υπό τα "δεσμά" της κηδεμονίας του πατέρα της και να ελέγχει κάθε σημαντική απόφασή της. Πριν από μερικές ημέρες, η pop τραγουδίστρια απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα της η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο 68χρονος Jamie Spears διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, είναι ο μάνατζέρ της, ο οικονομικός της διαχειριστής και εκείνος που αποφασίζει για όλα. Ακόμα και για τον αν θα μείνει έγκυος!

 Η Britney αποκάλυψε ως κακοποιητικό τον πατέρα της, τον άνθρωπο που ο νόμος έχει διορίσει κυρίαρχο της ζωής της, από τότε που η star είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας. Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία.

 Για 13 χρόνια, ο πατέρας της μανατζάρει μια περιουσία 60 εκατομμυρίων δολ. Εδώ κι έναν χρόνο η Britney Spears κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτός ο εφιάλτης που έχει καταστρέψει την ψυχική της υγεία.

Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια είναι "ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή" και για αυτό το λόγο ο πατέρας της θα συνεχίσει να έχει τη διαχείριση κάθε σημαντικής απόφασής της. "Το αίτημα να ανασταλεί άμεσα η ιδιότητα του "conservator" του James Spears μετά τον διορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνια ως "sole conservator" της περιουσίας της απορρίπτεται μετ' επιφυλάξεως παντός δικαιώματος" αναφέρουν τα έγγραφα. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Πηγή: ethnos.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, britney spears


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1450 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.4865 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X