Οργανώστε ένα αξέχαστο spa-party για τη νύφη! 


Οργανώστε ένα αξέχαστο spa-party για τη νύφη! 

Παντρεύεστε ή θα μπείτε κουμπάρες; Οργανώστε bachelorette ή hens spa-party στην καρδιά της Λευκωσίας!    

Η διοργάνωση του γάμου σε αυτή την αβέβαιη περίοδο που ζούμε είναι κάτι πολύ δύσκολο και αγχωτικό. Και επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να γιορτάσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές πριν το γάμο με τη νύφη, τις κουμπάρες, τις φίλες, ακόμα και τη μαμά και την πεθερά, σας προτείνουμε ένα φανταστικό bachelorette ή hens party στην καρδιά της πρωτεύουσας. 

Στο Damaris Health & Wellness Center σας ετοιμάζουμε κάτι φανταστικό για να γιορτάσετε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή σας! Χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά, μπορείτε να διοργανώσετε ένα σπα-παρτυ και να δημιουργήσετε αξέχαστε αναμνήσεις για πάντα. Ο μοναδικός χώρος σπα που διαθέτει το κέντρο, με χαμμαμ, τζακούζι, δωμάτια θεραπειών και χώρο χαλάρωσης θα είναι αποκλειστικά στη διάθεσή σας, για να απολαύσετε τις πολύτιμες αυτές στιγμές πριν το γάμο.

Και για να σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε αυτή την όμορφη εμπειρία, η νύφη μπορεί να απολαύσει το 3-ωρο ΣΠΑ-ρτυ, αξίας €150, εντελώς δωρεάν, όταν συνοδεύεται απο τουλάχιστον 3 άτομα! 

Και δεν είναι μόνο αυτό! 

Οι κουμπάρες, φίλες της νύφης, αδερφές, μητέρα και πεθερά της νύφης μπορούν να απολαύσουν το 3-ωρο αυτό πακέτο σπα με 30% έκπτωση!

Στο Damaris Health & Wellness Center θα περάσετε 3 ώρες χαλάρωσης και περιποίησης όλες μαζί και θα γιορτάστε αυτή τη ξεχωριστή μέρα με σαμπάνια, σε ένα αξέχαστο πριβέ σπα πάρτυ! Ισχύει για μίνιμουμ 4 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας www.damaris.com.cy.  
 

Tags Damaris Health & Wellness Center


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2860 s (235 Queries.) // Parse time: 0.4317 s // Total time: 3.7177 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X