Γιάννα Τερζή: Μίλησε ανοιχτά για την εικόνα του σώματός της και τη "μάχη" των κιλών [εικόνα]


Γιάννα Τερζή: Μίλησε ανοιχτά για την εικόνα του σώματός της και τη "μάχη" των κιλών [εικόνα]

\"Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα...\"

Σε πρόσφατο post της στο instagram, η Γιάννα Τερζή, μοιράστηκε με τους followers της, τον αγώνα που έδωσε για το βάρος της, με το μήνυμά που στέλνει να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό.

Συγκεκριμένα, μας αποκάλυψε την προσπάθεια της να πέσει κάτω από τα 60 κιλά αλλά και στο πώς αποδέχτηκε πως οι καμπύλες της είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί!

Διαβάστε ακόμα: Γιάννα Τερζή: Μιλάει για τη συγκατοίκηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

Στη λεζάντα της δημοσίευσης στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της, σχολιάζει: "61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”!Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία εχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις από τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη". Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Γιάννα Τερζή, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2248 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3907 s // Total time: 2.6155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X