Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση [βίντεο]


Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση [βίντεο]

Μιλάει πρώτη φορά δημόσια γιατο αυτοάνοσο νόσημά της.

Στην εκπομπή "Happy Day", φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, η Κάτια Ταραμπάνκο, μιλώντας για την προσωπική της ζωή και το "Survivor".

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του "Survivor", αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει από ηλικία 15 ετών, αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι ψωρίαση.

Διαβάστε ακόμα: Ελεύθερη και ωραία η Κάτια Ταραμπάνκο - Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της

Μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η Κάτια Ταραμπάνκο, αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, τονίζοντας ωστόσο πως σήμερα είναι καλά.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο παιχνίδι) να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση[...]Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, παράλληλα με το σχολείο, βγήκε από μόνο του. Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου. Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα". Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Tags κατια Ταραμπάνκο, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ασθενεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1125 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7318 s // Total time: 3.8443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X