Το νέο άκρως καλοκαιρινό single από τον Δημήτρη Μεσημέρη!


Το νέο άκρως καλοκαιρινό single από τον Δημήτρη Μεσημέρη!

Απολαύστε το νέο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε!  

Νέο τραγούδι από τον Δημήτρη Μεσημέρη με τίτλο "Επιβάτης", σε στίχους του Βασίλη Χαρίση και μουσική του Δημήτρη Μεσημέρη.

Μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ "Έχω του κόσμου ποιήματα", ο Δημήτρης Μεσημέρης κυκλοφορεί ένα άκρως καλοκαιρινό single, με τίτλο "Επιβάτης". Ένα ταξιδιάρικο τραγούδι, που εκφράζει την επιθυμία, αν όχι και την ανάγκη όλων μας για ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα.

Οι στίχοι του Βασίλη Χαρίση περιγράφουν τα συναισθήματα του ταξιδιού που ο καθένας έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Όσες και να είναι οι δυσκολίες, οι ομορφιές του θα είναι περισσότερες. Σαν "κοσμογυρισμένος ναύτης", με οδηγό το όνειρο και την αγάπη, αξίζει να ζεις κάθε φορά το υπέροχο ταξίδι, πριν φτάσεις στον προορισμό, στα δικά σου "λιμάνια της ζωής".

Η μουσική του Δημήτρη Μεσημέρη, ρυθμική και καλοκαιρινή που γίνεται καράβι ταξιδεύοντας μας σε έντονες χαρούμενες εικόνες με χρώμα, όπου συνδέονται με την περιγραφή των στίχων. Άλλωστε και το μεγαλύτερο ταξίδι, που είναι η ίδια η ζωή, με μια κιθάρα στον ώμο και με καλούς συνεπιβάτες, γίνεται ξεχωριστό, συναρπαστικό.

Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στην άγρια ομορφιά της ακτής του Κάππαρη, στο Παραλίμνι, στην Κύπρο. Εκεί όπου το σενάριο ήθελε τον Δημήτρη Μεσημέρη και την παρέα του να περνούν όμορφες ανέμελες στιγμές δίπλα στη θάλασσα κάνοντας όνειρα για μεγάλα ταξίδια.

Απολαύστε πιο κάτω το νέο τραγούδι του νεαρού Κύπριου καλλιτέχνη: 


 

Tags δημητρης μεσημερης, επιβάτης, τραγουδι, Single


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4157 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3659 s // Total time: 2.7816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X