Συγκλονίζει η Britney Spears: "H ομάδα που με εποπτεύει δεν θέλει να κάνω παιδιά"


Συγκλονίζει η Britney Spears: "H ομάδα που με εποπτεύει δεν θέλει να κάνω παιδιά"

\"Έχω μια αντισυλληπτική συσκευή μέσα μου, ώστε να μην μείνω έγκυος - Αξίζω να έχω ίδια δικαιώματα\"

Απέναντι από τον δικαστή βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, 24 Ιουνίου η Britney Spears, με αφορμή την υπόθεση εποπτείας που βιώνει από τον πατέρα της.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ξέσπασε συγκλονίζοντας με την ετυμηγορία της, σχετικά με τα  όσα υφίσταται τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς και για τους περιορισμούς που υπόκειται, από τον Jamie Spears, μιας και είναι εκείνος που αποφασίζει για όλα στη ζωή της.

Μάλιστα η ίδα αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να αποκτήσει παιδί και να παντρευτεί και δεν την αφήνουν.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να αποκτήσω μωρό. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω",ανέφερε στον δικαστή Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την αυστηρή εποπτεία της.

Η καλλιτέχνης συνέχισε λέγοντας: "Έχω μια αντισυλληπτική συσκευή μέσα μου, ώστε να μην μείνω έγκυος. Ήθελα να την αφαιρέσω για να ξεκινήσω να προσπαθώ να αποκτήσω μωράκι, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πάω στον γιατρό, γιατί η ομάδα που με εποπτεύει δεν θέλει να κάνω παιδιά".

Ενώ πρόσθεσε συγκλονίζοντας: "Μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό αυτή η κατάσταση. Κουράστηκα να νιώθω μόνη. Αξίζω να έχω ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε έχει ένα παιδί, μια οικογένεια, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Μου αξίζει να ζω".

Tags gossip, showbiz, celebrities, britney spears, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5465 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2786 s // Total time: 2.8251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X