Γάμοι και βαφτίσεις: 4 Συμβουλές για μια σούπερ εμφάνιση


Γάμοι και βαφτίσεις: 4 Συμβουλές για μια σούπερ εμφάνιση

Εσύ τι θα φορέσεις;

Πραγματικά έχω αρχίσει και ανησυχώ. Αγχώνομαι! Όλοι οι γύρω μου αρραβωνιάζονται, παντρεύονται, κάνουν παιδιά… μάλλον είναι επίσημο! Μεγαλώσαμε!

Αλλά επειδή είμαι της παραπάνω άποψης του Barney, από το «How I met your mother», το μόνο που πραγματικά θέλω να σκέφτομαι είναι το τι θα φορέσω.

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να ντυθεί κανείς σωστά σε τέτοιες περιστάσεις και οι παρασπονδίες, σχεδόν ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες και γίνονται πάντα αντικείμενο σχολιασμού. Ας δούμε, λοιπόν, τέσσερις συμβουλές για σωστό ντύσιμο σε γάμους και βαφτίσεις που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Τί μου ταιριάζει;

Το βασικότερο όλων είναι να ξέρετε τι σας ταιριάζει. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς τα αδύναμα χαρακτηριστικά του, έτσι ώστε να μπορέσει να τα καλύψει, όπως και αντίστοιχα να γνωρίζει τα δυνατά του σημεία για να τα αναδεικνύει. Αν παραδείγματος χάριν, κάποια έχει λίγα παραπάνω κιλάκια καλό είναι να προτιμάει πιο ανάλαφρα ρούχα, και όχι εφαρμοστά. Επίσης εάν μια κοπέλα έχει μεγάλο στήθος και κοιλίτσα, αλλά έχει λεπτά, ωραία πόδια μπορεί κάλλιστα να βάλει ένα φόρεμα που να είναι ριχτό, αρχαιοελληνικού στυλ, αλλά κοντό για να φαίνονται τα πόδια της.

Tip: Είναι πολύ στην μόδα τα ρούχα δεκαετίας ΄50, που κολακεύουν όλων των ειδών τα σώματα.

Τί χρώμα να διαλέξω;

Καθώς είναι φθινόπωρο, η επιλογή του κατάλληλου χρώματος για ένα βραδινό φόρεμα είναι αρκετά δύσκολη. Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα ή ακόμα και εμπριμέ, (προσέξτε, όμως, να κυμαίνεται σε μια χρωματική παλέτα και να μην είναι εκατό χρώματα ανακατεμένα μαζί) και με τα αξεσουάρ της επιλογής σας, σπάστε την μονοτονία και δώστε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας.

Και τί παπούτσια;

Πολύ σημαντικά είναι τα παπούτσια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το όλο σύνολο μιας γυναίκας περιστρέφεται γύρω από τα υποδήματά της. Απαγορεύεται… επαναλαμβάνω… απαγορεύεται το πέδιλο με καλσόν!!!! Εάν κάνει κρύο φορέστε pip-toe γόβα, ή γόβα κλειστή, αλλά ποτέ.. μα ποτέ πέδιλο με καλσόν (Το λέω και ανατριχιάζω). Εάν δεν νιώθετε ασφάλεια στο να φορέσετε εξεζητημένα (ή τρελλιάρικα, όπως τα λέω εγώ) παπούτσια – διαφορετικών χρωμάτων , σχεδίων, με αξεσουάρ- προτιμήστε κάτι κλασικό και σικ. Οι μαύρες γόβες είναι ένα από τα must- have μιας γυναίκας και ταιριάζουν κυριολεκτικά με όλα τα ρούχα.

Πώς να μακιγιαριστώ; Πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου;

Άλλο ένα σημείο που θα ήθελα να τονίσω είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Αποφύγετε το πολύ βάψιμο και προτιμήστε ένα πιο φυσικό look. Όσον αφορά τα μαλλιά, εάν ξαναδώ πλαϊνή κοτσίδα με glitter και πλεξούδες πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω. Καταλαβαίνω πως θέλετε να είστε περιποιημένη αλλά το επιτηδευμένο και το υπερβολικά στυλιζαρισμένο είναι τουλάχιστον, ντεμοντέ (όπως και η ίδια η λέξη). Εάν έχετε μακριά μαλλιά, αφήστε τα σε χαλαρές μπούκλες ή ίσια ή ακόμα κάντε μια κοτσίδα – αλογοουρά.

Tip: Ένα εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ για τέτοιες περιστάσεις είναι: Βάλτε λίγη καφέ σκιά στο βλέφαρο του ματιού σας. Βάλτε μπόλικη μαύρη μάσκαρα. Λίγο ρούζ, κόκκινο κραγιόν… και είστε έτοιμη!

Tags Νυφικο, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0094 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0338 s // Total time: 0.0432 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X