Κρατερός Κατσούλης: Εξομολογείται τι θαυμάζει στα παιδιά του


Κρατερός Κατσούλης: Εξομολογείται τι θαυμάζει στα παιδιά του

Η σπάνια αναφορά που έκανε για αυτούς.

Τον Κρατερό Κατσούλη συνάντησε στη Λέσβο, το tlife.gr  και πιο συγκεκριμένα στα γυρίσματα της ταινίας της Μιμής Ντενίση, “Σμύρνη μου αγαπημένη“. 

O Έλληνας ηθοπιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα, σε μια σπάνια εξομολόγηση του, σχολιάζοντας το τι θαυμάζει σε αυτούς, αλλά και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Διαβάστε ακόμα: Κρατερός Κατσούλης: Έκανε εμφύτευση μαλλιών και μοιράστηκε το αποτέλεσμα μαζί μας [εικόνες]

Συγκεκριμένα για το τι θαυμάζει στα παιδιά του, απάντησε: “Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου, γιατί είναι υπέροχοι δάσκαλοι. Όλα τα παιδιά είναι μικροί σοφοί, είναι δεκτικοί και έχουν διάθεση να μάθουν και αυτό στην πορεία, όχι για μη αναστρέψιμους λόγους, χάνεται και γινόμαστε αυτοί οι άνθρωποι που είμαστε. Στα παιδιά μου θαυμάζω την τρυφερότητά τους, την καθαρότητά τους, την κατεργαριά τους, την αίσθηση της δικαιοσύνης που έχουν, τη χαρά τους, την αγνότητά τους. Τα παιδιά είναι μόνο μάθημα”.

Eνώ όσον αφορά τις διακοπές μαζί με τα παιδιά του, δήλωσε: “Πάντα υπάρχουν στο πλάνο οι διακοπές. Είμαι πατέρας πριν και πάνω από όλα και θα είμαι πάντα. Τα τελευταία χρόνια έχω αποφασίσει τα καλοκαίρια να μην κάνω δουλειές, αν μπορώ να το αποφύγω, γιατί ακριβώς θέλω να είμαι με τα παιδιά μου. Οπότε, πάντα βρίσκω χρόνο στην καθημερινότητά μου για τα παιδιά μου, το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο”.

Tags gossip, showbiz, celebrities, Κρατερός κατσούλης, διασημοι, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4104 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4080 s // Total time: 2.8184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X