Khloe Kardashian: Όλα όσα εξομολογήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει


Khloe Kardashian: Όλα όσα εξομολογήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Οι μεταμοσχεύσεις προσώπου που έχει ακούσει.

Μια ειλικρινή συνέντευξη με απαντήσεις έδωσε η Khloe Kardashian μέσα στο Σαββατοκύριακο στον Andy Cohen. Η Khloe τα τελευταία χρόνια μας έχει αποασχολήσει πολύ και για διάφορους λόγους.

Ειδικότερα για τη σχέση της με τον Tristan Thompson, και τις απιστίες, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, και κατάφερνε πάντα να μονοπωλεί τα μέσα ενημέρωσης, παρά τη θέλησή της.

Κάπως έτσι λοιπόν στο δεύτερο reunion του Keeping Up With The Kardashians η Khloe παραδέχτηκε στον Andy Cohen τις πλαστικές της, μάλιστα το τελευταίο διάστημα όλοι σχολιάζουν την εμφάνιση της Khloe και ιδιαίτερα το πρόσωπό της και με την αφορμή αυτή είπε στον Andy:

Διαβάστε ακόμα: Khloe Kardashian: Το υπερπαραγωγή πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της που έγινε τριων [εικόνες]

"Για μένα, όλοι λένε, "Θεέ μου, έχει μεταμοσχεύσει το πρόσωπό της πια[...]Αλλά το μόνο που έκανα ήταν μια επέμβαση στη μύτη, με τον dr. Raj Kinodia, και όλοι αναστατώνονται, λέγοντας γιατί δεν μιλάω γι' αυτό";

"Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ", πρόσθεσε η Khloe και συνέχισε: "Είσαι το πρώτο άτομο σε μια συνέντευξη που με ρώτησε ποτέ για τη μύτη μου. Έχω κάνει, σίγουρα, ενέσεις - όχι Botox. Σίγουρα όχι Botox".

πληροφορίες από:queen.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, khloe kardashian, διασημοι, πλαστικές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9093 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3030 s // Total time: 3.2123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X