Πένθος για τις αδερφές Δημητρίου – Το αγαπημένο τους πρόσωπο που "έφυγε" από τη ζωή


Πένθος για τις αδερφές Δημητρίου – Το αγαπημένο τους πρόσωπο που "έφυγε" από τη ζωή

Οι συγκινητικές αναρτήσεις τους που μας έκαναν να δακρύσουμε  

Την πολυαγαπημένη τους γιαγιά έχασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, 18 Ιουνίου, η Στέλλα και Χριστίνα Δημητρίου. 

Οι δύο αδερφές έκαναν γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media αναρτώντας κολάζ φωτογραφιών με την εκλιπούσα γιαγιά τους.

Στην ανάρτησή της, η Χριστίνα, έγραψε: “Για την γειτονιά των αγγέλων έφυγες γιαγιά μου, τα ξημερώματα! Περίμενες να τελειώσω την αποφοίτηση μου χθες βράδυ και ξεκίνησες για το πιο μακρινό σου ταξίδι, την αιωνιότητα! Η αγάπη μου για σένα ατελείωτη, ούτε γη, ούτε ουρανό χωράει! Εκεί που πας σε περιμένουν άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι δικοί σου!  Γιαγιά μου, σε λατρεύω και είμαι σίγουρη ότι θα είσαι σε πολύ καλά χέρια, μαζί με τους αγγέλους! Θα σε αγαπώ παντοτινά “Βασίλισσα μου”. 

Κατόπιν, η Στέλλα, συγκινεί γράφοντας: “Γιαγιούλα μου, γιαγιάκα μου σήμερα δυστυχώς έφυγες από κοντά μας 18-6-21. Μεγάλη απώλεια για εμάς! Χάσαμε τον άγγελο μας! Πάντα ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος, χρόνια τώρα. Πάντα τρόμαζα στην ιδέα αν φύγεις και δεν είμαι εκεί δίπλα σου και δεν σε αποχαιρετήσω ... και τώρα δυστυχώς πρέπει να τον αντιμετωπίσω αυτό. Ευτυχώς ο θεούλης άκουσε τις τόσες προσευχές μου και ήμουνα εκεί. Χθες στο νοσοκομείο έκατσα όσο μπορούσα , όσο μου επιτρεπόταν ... Σήμερα ξημερώματα έφυγες.... θα σε έχω πάντα δίπλα μου, θα είσαι μαζί μου από δω και πέρα. Όπου και να βρίσκομαι, σε οποία χώρα και να είμαι γιατί θα είσαι πάντα ο προστάτης Άγγελος μου. Μου έμαθες τόσα πολλά πράγματα και έχω τόσο όμορφες αναμνήσεις από εσένα. Στιγμές ανεκτίμητες.... Πάλι θα γιορτάζουμε την ονομαστική μας γιορτή μαζί αφού πήρα το όνομα σου και τα γενέθλια μας με μια μέρα διαφορά! Σε λατρεύω γιαγιά μου. Σ´ αγαπώ. Δεν ξέρω πόσες φορές στο είπα χθες... Καλό ταξίδι να έχεις γιαγιά μου, καλό παράδεισο. Να αναπαυτεί η ψυχούλα σου”. 

Η ομάδα του ilovestyle.com στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας. 
 

Tags Στέλλα Δημητρίου, Χριστίνα Δημητρίου, θανατος, γιαγιά, πενθος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1881 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2177 s // Total time: 2.4057 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X