Η πρώτη μίνι “απόδραση” του καλοκαιριού!


Η πρώτη μίνι “απόδραση” του καλοκαιριού!

Όλα όσα έζησα το προηγούμενο σαββατοκύριακο! 

Μέσα Ιουνίου και είπαμε να κάνουμε την πρώτη μας εξόρμηση εντός του νησιού. Βρήκαμε ευκαιρία τώρα, πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις, να επισκεφθούμε τον Πρωταρά. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά που προσφέρουν απλόχερα οι φανταστικές παραλίες του; Άλλωστε δεν είναι τυχαία που κάθε χρόνο παραλία της περιοχής ψηφίζεται στις καλύτερες της Ευρώπης.

Βάλαμε τα απαραίτητα στην βαλίτσα και χωρίς να το καταλάβουμε ήμασταν ήδη εκεί. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, χαρά που ήμασταν εκεί αλλά ταυτόχρονα και άγχος με το πλήθος του κόσμου που υπήρχε.  Η αλήθεια δεν το περίμενα και μου ήρθε λίγο ξαφνικό. Όλα όμως αρχίζουν να ζωντανεύουν σιγά σιγά και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο απ’ όλα. 

Το κερασάκι σε αυτό το υπέροχο σαββατοκύριακο ήταν ότι είχα την ευκαιρία να απολαύσω τη φανταστική συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μια βραδιά powered by Super FM.  Μάλιστα πριν από τη συναυλία είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά στη συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο και στον Super FM. Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν ο ευγενικός και πρόσχαρος χαρακτήρας του. 

Πιο κάτω μοιράζομαι μαζί σου μερικές φωτογραφίες από την μίνι μας “απόδραση”. 

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πρωταρας, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8021 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2249 s // Total time: 2.0270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X