Το νέο PINKO shop λειτούργησε πρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας!


Το νέο PINKO shop λειτούργησε πρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας!

Νέα άφιξη στην πρωτεύουσα

Με καλοκαιρινή διάθεση, το κατάστημα PINKO άνοιξε πρόσφατα τις πόρτεςτου στο κέντρο της πρωτεύουσας και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις πιο στιλάτες προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο. 

Το κατάστημα σχεδιάστηκε με βάση το concept των Pinko shops σε όλο τον κόσμο και φιλοξενεί όλη την υπέροχη συλλογή του οίκου για αυτή τη σεζόν. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν,να αναδείξεις τον πιο στιλάτο σου εαυτό με τα μοναδικά κομμάτια PINKO που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.  

Το ιταλικό brand δίνει την ευκαιρία στην κάθε γυναίκα που αγαπά το στυλ και την ποιότητα να ολοκληρώσει το lookτης με μοναδικά fashionitemsπροσθέτοντας μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο outfitτης. Με χρώματα που ξεχωρίζουν και μοτίβα διαχρονικά, η PINKO έρχεται να καινοτομήσει με νέες ιδέες και προτάσεις στον χώρο της μόδας. Κάθε γυναίκα που αναζητά την ανανέωση και την αναβάθμιση στο look της, βρήκε τον Fashion Paradise που αναζητούσε στην πιο fashionable οδό της πόλης, την οδό Στασικράτους!  

ABOUT PINKO

Η Pinko είναι ένα κορυφαίο, ιταλικόγυναικείο brand που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από τον Pietro Negra, τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο, και τη σύζυγό του Cristina Rubini. Από το 2016, ο οίκος δημιούργησε πάνω από 500 καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο.

Βρείτε το κατάστημα PINKO: 

Λευκωσία:Στασικράτους 30, 1065.

Ωράριο λειτουργίας: 

Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 19:00.

Facebook:https://www.facebook.com/pinkonicosia

Instagram: @pinkonicosia
 

Tags pinko, Λευκωσια, καταστημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4969 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5108 s // Total time: 3.0078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X