Πέντε tips που πρέπει να ξέρεις αν γυμνάζεσαι στη ζέστη!


Πέντε tips που πρέπει να ξέρεις αν γυμνάζεσαι στη ζέστη!

Μην τα παρατήσεις, απλά σιγουρέψου ότι ακολουθείς τις ακόλουθες συμβουλές!  

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κάτω από τον ήλιο: να ξεκουραστείς, να κάνεις ηλιοθεραπεία, να απολαύσεις ένα cocktail, να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ωστόσο, όταν είναι να γυμναστούμε κάτω από συνθήκες ζέστες, ο ενθουσιασμός μας δεν είναι και τόσο μεγάλος!

Τα ωφελήματα από την άσκηση σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο είναι γνωστά, οπότε δεν τίθεται το ζήτημα να διακοπεί η άσκηση κατά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips που αν τα ακολουθήσετε θα κάνουν την άσκηση στη ζέστη λιγότερο δυσάρεστη. 

  • Κάνετε σωστή προετοιμασία: Αποφύγετε την κατανάλωση καφέ λίγο πριν την άσκηση, επιλέξτε το κατάλληλο outfit για γυμναστική και όχι για φωτογραφία στο instagram και φυσικά τοποθετήστε στο σώμα σας αντηλιακό. 
  • Κάντε ένα κρύο μπάνιο προηγουμένως: Θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε μία καλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της άσκησης. 
  • Ενυδάτωση: Πάρτε μαζί σας νερό (τουλάχιστον 750 ml για μία ώρα άσκησης) ενώ μην ξεχάσετε να πίνετε νερό τόσο πριν όσο και μετά την άσκηση. 
  • Επιλέξτε την κατάλληλη ώρα: Μπορεί να επικρατεί ζέστη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, οι πολύ πρωινές ώρες είναι οι ιδανικές από θέμα θερμοκρασίας και με την απελευθέρωση ενδορφινών, η ημέρα σας παίρνει μία ευχάριστη ώθηση. 
  • Να ξέρετε πότε να σταματάτε: Na “ακούτε” το σώμα σας. Μην ζορίζετε τον εαυτό σας και να μην φοβάστε να σταματάτε. 
     

Tags ΖΕΣΤΗ, άσκηση, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5927 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3583 s // Total time: 2.9510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X