Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Βάφτισαν τις δυο κόρες τους


Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Βάφτισαν τις δυο κόρες τους

Ένας από τους νονούς ήταν ο Χρήστος Μάστορας.

Στην Παλαιά Φώκαια, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι έγινε η βάπτιση των δύο κοριτσιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. 

Το ζευγάρι είχε αναβάλλει αρκετές φορές λόγω καραντίνας και περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή του στιγμή όμως σήμερα αποφάσισαν να τη ζήσουν. Παρ' όλο που ο καιρός δεν ήταν και ιδιαίτερα καλός για μία τόσο όμορφη στιγμή, κανένας από τους "εμπλεκόμενους" δεν πτοήθηκε.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 18:00 στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας και λίγο μετά τις 17,30 άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

Βέβαια, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι περιορισμοί που επιβάλλει το κράτος και έτσι καλεσμένοι ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ στενοί φίλοι των ευτυχισμένων γονιών.

Διάβασε ακόμη: Πετρούνιας - Μιλλούση: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η τριών μηνών κορούλα τους [εικόνες]

Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, η οποία βαφτίστηκε Σοφία, ήταν ο Χρήστος Μάστορας και ο Βασίλης Λαζαρίδης που είναι παιδικός φίλος του "Άρχοντα των κρίκων". Όσο για τη μικρή τους, που βαφτίστηκε Ελένη, νονοί ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

Το εκκλησάκι που βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια και τούλια ενώ το θέμα του στολισμού ήταν οι κύκνοι.

Φυσικά ήταν άκρως εντυπωσιακό το σκηνικό με τους δύο γονείς να αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι είναι άψογοι οικοδεσπότες. Δες στην πιο κάτω gallery εικόνες: 

Πηγή: gossip-tv.gr

Tags Βασιλική Μιλλούση, λευτερης πετρουνιας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, βαφτιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5896 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4475 s // Total time: 3.0370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X