Μελίνα Ασλανίδου: Ο γλυκός λόγος πίσω από την σπάνια ανάρτηση μαζί με τη μητέρα της


Μελίνα Ασλανίδου: Ο γλυκός λόγος πίσω από την σπάνια ανάρτηση μαζί με τη μητέρα της

Η τρυφερή εξομολόγηση αγάπης που της έκανε δημόσια.

Μια από τις ελάχιστες εικόνες μαζί με τη μητέρα της δημοσίευσε χθες, Δευτέρα, 7 Ιουνίου, η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια στο post που έκανε εξομολογήθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης της, με ένα μακροσκελές κείμενο, την αγάπη και την αδυναμία που τρέφει στη μητέρα της, Aνατολή.

Διαβάστε ακόμα: Μελίνα Ασλανίδου: Η απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό της και δεν περιμέναμε [βίντεο]

Θέλοντας να εκφράσε τα όσα νιώθει για εκείνην, η Μελίνα Ασλανίδου, σχολίασε: "Στιγμές ευλογημένες ... Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του , το φέρει μέσα της 9 μήνες , το φροντίζει , το προστατεύει , του δημιουργεί την αίσθηση της ασφαλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση , εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της.  Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δικη μου μανούλα.Σ ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !Εσυ ξέρεις πως να μετασχηματίζεις ,είσαι καλή αρχηγός , είσαι αληθινή ηρωίδα , πηγή ζωής και χαράς , αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα ν ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα , να υλοποιεις και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής! Σ ευχαριστώ, η γιορτή της μάνας είναι κάθε μερα". Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

Tags μελινα ασλανιδου, διασημοι, μητερα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8174 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3231 s // Total time: 3.1405 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X