Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε τις πανάδες που απέκτησε μετά την εγκυμοσύνη [εικόνες]


Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε τις πανάδες που απέκτησε μετά την εγκυμοσύνη [εικόνες]

Ακομπλεξάριστη μας δείχνει τις ατέλειες στο πρόσωπό της. 

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και το σάλο που προκλήθηκε στα social media σχετικά με τα όσα είπε για τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς, αρκετές επώνυμες Ελληνίδες εξέφρασαν δημόσια τις απόψεις τους.

Μια από αυτές που έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πήρε θέση και αποκάλυψε σε instastories της τις πανάδες που έχει αποκτήσει από την εγκυμοσύνη της, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τις ατέλειες που έχει στο σώμα της.

Διαβάστε ακόμα: Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη της τραγουδάει πως είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου [βίντεο]

Συγκεκριμένα στην εικόνα η παρουσιάστρια σχολιάζει: “Λατινοπούλου, άκου κάτι. Οι πανάδες που τις αποκαλείς αντιαισθητικές λέγονται και επιστημονικά μελαγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μία γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν  στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος έχω μουστάκι. Αλλά μάντεψε, εμένα δεν με ενοχλούν ούτε τον άντρα μου. Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν…Πάρε λοιπόν τις αντιαισθητικές πανάδες. Ορόσημο από τη γέννηση της κόρης μου”. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελεονώρα Μελέτη, πανάδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2232 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4096 s // Total time: 3.6328 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X