Κωστής Μαραβέγιας: "Είχα άχτι τον Πάνο Μουζουράκη" [βίντεο]


Κωστής Μαραβέγιας: "Είχα άχτι τον Πάνο Μουζουράκη" [βίντεο]

\"Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας\". 

Τον Κωστή Μαραβέγια φιλοξένησε η εκπομπή "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιουλίου. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως για παράδειγμα, για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και την αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη.

Διαβάστε ακόμα: Κωστής Μαραβέγιας: Η δύσκολη περιπέτεια με τον κορωνοϊό που τον έκανε να υποφέρει

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου".

Όσο για το αν θέλει να γίνει πατέρας, απάντησε: "Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags κωστης μαραβεγιας, Συνεντευξη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1804 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2483 s // Total time: 2.4287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X